Näytetään 106 tuotetta

Stala on valmistanut kotimaisia arjen ratkaisuja jo vuodesta 1972 keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja pihalle. Valikoimaan kuuluu keittiötasot, tiskipöydät, altaat, jäteastiat, jätevaunut ja postilaatikot sekä muut varusteet keittiössä valuttamiseen, huuhtelemiseen ja pilkkomiseen. Tuotteiden korkealuokkainen muotoilu tekee käyttökokemuksesta miellyttävän ja aidosti arkea helpottavan. Stala-tehdas sijaitsee Lahdessa. Stala-altaat ovat kestävää terästä

Keittiöstä löydät Stalan tiskialtaan ja teräksisen keittiötason. Stala-tiskipöytä on kestävää ruostumaton terästä. Ajaton teräs kestää hyvin muodin muuttumista sekä kovaa kulutusta. Valitse sopiva allas ja keittiötaso sen käytön mukaan. Tarve on erilainen, mikäli tiskaat yhden henkilön astiat käsin tai valmistat ruokaa suurperheelle. Keittiöaltaita löytyy erikokoisia ja erilaisilla allasvaihtoehdoilla, joten sinunkin keittiöön on varmasti saatavilla sopiva Stala-allas. Rst-allas, esimerkiksi Stala Combo-allas, on hyvä vaihtoehto myös kodinhoitohuoneeseen sen kestävyyden ansiosta. Tiskialtaiden ja työtasojen lisäksi löydät Stalan valikoimasta jätevaunut ja muita keittiön varusteita.

Stala-postilaatikot ovat klassikoita

Keittiön ohella Stalan klassikkotuotteita löytyy pihalta. Stalan PL-postilaatikot ovat tuttu näky useilla suomalaisilla pihoilla. Arjen muotoilu on lähellä Stalan sydäntä ja niimpä heidän postilaatikoissaankin käytännöllisyys on ensisijaista. Lukollinen postilaatikko pitää saapuvat kirjeet turvassa sekä uteliailta naapureilta että sateelta ja epävakaalta säältä. Nimikyltti postilaatikkoon sekä lukkosuoja ovat saatavana myös Stalalta, joten yhteensopivuus laatikon kanssa on taattu. Metallinen postilaatikko on mahdollista asentaa seinään tai postilaatikon jalkaan. Postilaatikon jalka on saatavana yhdelle tai useammalle postilaatikolle. Stala-postilaatikoiden virtaviivaisen muotoilun ansiosta ne on helppo asentaa riviin. Taloyhtiön ilme pysyy yhtenäisenä ja tyylikkäänä, kun kaikilta löytyy sama postilaatikko.

K-Raudan valikoimasta löydät paljon vaihtoehtoja sekä keittiöön että pihalle. Tutustu esimerkiksi valikoimamme postilaatikoihin, tiskialtaisiin sekä keittiötasoihin.