Näytetään 206 tuotetta

Vallox tarjoaa raikasta sisäilmaa

Vallox on Suomen Loimaalla toimiva yritys, joka on valmistanut laadukkaita ilmanvaihtojärjestelmiä jo 50 vuoden ajan. Vallox haluaa tarjota suomalaisiin koteihin raikasta sisäilmaa, tyylikästä muotoilua ja helppokäyttöisyyttä. Vallox-tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki. Vallox on monille suomalaisille tuttu valikoimastaan, johon kuuluvat muun muassa laadukkaat huippuimurit.

Valloxin valikoima kattaa ilmanvaihtokoneet, suodattimet ja liesikuvut. Myös muut oheistuotteet kuuluvat tuoterepertuaariin, ja tutustumalla K-Raudan valikoimaan voit löytää esimerkiksi laadukkaat ilmanvaihtokoneen suodattimet.

Vallox-tuotteiden toiminnallisuudet painottuvat energiatehokkuuteen. Laatu, hygienisyys sekä äänieristys ovat myös tuotteiden keskeisiä ominaisuuksia. Vuonna 2018 Valloxin tehtaalle tuli jopa oma äänilaboratorio, jossa pystytään testaamaan ja kehittämään tuotteita ääniteknisten ominaisuuksien näkökulmasta.

Vallox panostaa tuotekehitykseen

Vallox on panostanut jatkuvasti tuotekehitykseen. Tuotekehityksen hedelmänä ovat syntyneet muun muassa etäohjattavat MyVallox-ilmanvaihtokoneet, joissa on sisäänrakennetut kosteus- ja hiilidioksidianturit. Niiden ansiosta ilmanvaihdon tehoa voidaan säätää automaattisesti.

2020-luvulla Vallox on myös kehittänyt todellisen helmen: markkinoiden hiljaisin ilmanvaihtokone! Myös tuotevalikoima on laajentunut, ja nykyään Vallox valmistaa julkisiin rakennuksiin sopivat Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneet.

Mikäli kiikarissasi on esimerkiksi lämmön talteenottolaitteet, voit olla varma, että Vallox on onnistunut ratkaisu! Tutustu ratkaisuihin K-Raudan verkkokaupan sivuilla ja tilaa omasi!