K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Valitse EKORA 7 Sisämaali – pienet purkkikoot, vähän hävikkiä

Päivitetty 01.11.2023

Ammattilaisten suosiman, Suomessa valmistetun EKORA-sisämaalisarjan historia juontaa juurensa jo vuoteen 1988, jolloin maali tuli ensimmäistä kertaa myyntiin. Himmeä EKORA 7 sopii sisäseinien ja -kattojen maalaukseen ja on saatavilla myös pienemmässä 4,5 litran pakkauskoossa. Näin minimoit maalihävikin pienemmissä maalauskohteissa. EKORA 7 on sävytettävissä lukuisiin eri sävyihin, tutustu ja osta K-Raudasta!

EKORA 7 on saanut uuden 4,5 L pakkauskoon, joka on kätevä erityisesti pienemmissä remonttikohteissa ja tehosteseinien maalauksessa. Yhdellä purkillisella maalaa noin 45 m² alueen yhteen kertaan levitettynä aiemmin maalatun pinnan päälle. Valitsemalla pienemmän pakkauskoon vähennät maalaustyössä syntyvää ylijäämämaalia.

Rajamäellä valmistettua Teknoksen EKORA 7 -sisämaalia käyttämällä tuet suomalaista työtä ja varmistat miellyttävän työskentelyn sekä laadukkaan lopputuloksen. Maali on kehitetty yhdessä suomalaisten ammattimaalareiden kanssa ja siinä on huomioitu muun muassa monipuoliset levitysominaisuudet: maali voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä.

kuukauden-tuote-ekora-7-sisamaali-krauta-ak

Runsaasti sävytysvaihtoehtoja

EKORA 7 -sisämaalilla on laaja sävytettävyys Teknoksen Sisävärit-kartan kaikkiin sävyihin. Maali on sävytettävissä myös NCS-värijärjestelmän sävyihin.

Miksi valita EKORA 7 Sisämaali?

  • Maalaustuoteryhmän 313 ja 314 kohteisiin, soveltuu laajasti monenlaisiin sisämaalauskohteisiin asuin- ja toimistotilojen seinä- ja kattopinnoille
  • Sopii betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypinnoille.
  • Peittää hyvin ja levittyy helposti
  • Hyvä kulutuksenkesto, joten maalipinta on puhdistettavissa
  • Vesiohenteinen ja vähäpäästöinen
  • Pitkät perinteet: EKORA 7 Sisämaalisarja on tullut myyntiin jo vuonna 1988! Maalin tuotekehitys jatkuu edelleen yhdessä ammattimaalareiden kanssa.
  • M1-luokitus, Joutsenmerkki ja Avainlippu
  • Tue suomalaista työtä valitsemalla EKORA 7 sisämaaliksi.

Testaa sävyä kohteessa Miniväripurkilla

Teknoksen Miniväripurkilla koemaalaat helposti eri sävyjä. Värin valinta helpottuu, kun näet värit oikeassa valaistuksessa ja -ympäristössä. Miniväripurkin himmeä maali vastaa kiilloltaan EKORA 7:n kiiltoa. Miniväripurkit ovat saatavilla kaikista Teknoksen 105 sisävärikokoelman sävyistä. Sisävärikokoelma on valmiiksi jaettu viiteen eri teemaan, joista asiakas voi helposti suunnitella omaan tyyliin sopivan, harmonisen kokonaisuuden.

Esimerkkejä Miniväripurkkien sävyistä: 

Osta EKORA 7 Sisämaali sopivassa pakkauskoossa: