K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Snickers AllroundWork, vuoriton huomiotyötakki ammattikäyttöön

Päivitetty 29.04.2021

Näy hyvin ja pukeudu mukavasti työmaalle! Uutuustuote Snickersin AllroundWork vuoriton huomiotakki on erinomainen valinta joustavuutensa, esitaivutettujen hihojen sekä muiden ominaisuuksiensa ansiosta. Tutustu takkiin, kokeile sopivaa kokoa ja hanki omaksi K-Raudasta.

Snickers AllroundWork vuoriton huomiotyötakki on uusi ohut kesätakki, jonka alle voi laittaa vaatteita tarpeen mukaan. Takki on kestävää DuraTwill-kangasta, joka hylkii vettä ja pölyä. Helposti likaantuvat alueet on huomioitu vahvikkeilla. EN 20471 -standardin mukainen luokan 2 sertifiointi takaa optimaalisen näkyvyyden ja paremman turvallisuuden. Hyvä joustavuus ja esitaivutetut hihat lisäävät liikkumisen vapautta työmaalla. Huomiotakkia on myynnissä K-Raudassa XS-XXXL -kokoisena.

kuukauden-tuote-snickers-allroundwork-vuoriton-huomiotyotakki-k-rauta-kuva-uusi

Takin hyödyt:

  • Päällyskangas joustaa kahteen suuntaan
  • Lämpöpainetut heijastimet, luokan 2 näkyvyys
  • CORDURA®-vahvikkeet helposti likaantuvilla alueilla
  • Esitaivutetut hihat tuntuvat mukavilta ja varmistavat hyvän liikkumisen vapauden
  • Kaksisuuntainen vetoketju helpottaa työkalujen käyttöä ja antaa lisää liikkumatilaa
  • Vetoketjulliset etu- ja rintataskut sekä ID-henkilökorttipidike rintataskussa

Katso huomiovaatteiden hoito- ja huolto-ohjeet

  • Tärkeintä on varmistaa, että huomiovaatteesi ovat ISO-normien mukaisia!
  • Pidä huomiovärinen takki koko ajan kiinni, niin se suojaa parhaiten eikä tartu mihinkään.
  • Perussääntö: Mitä likaisempi huomiovaate on, sitä huonommin se näkyy. Pidä kaikista vaatteista hyvää huolta ja pese ne säännöllisesti. Pese vaate aina nurinpäin, niin heijastimet pysyvät kunnossa. Vaatteessa olevia pesu- ja hoito-ohjeita on hyvä noudattaa.
  • Älä muokkaa, leikkaa tai irrota heijastavia tai huomiovärisiä osia.

"Vaarallisissa työolosuhteissa on tärkeää, että sinut nähdään ja löydetään viipymättä.”

Näin huomiovärit toimivat

Huomiovärin (yleensä neonkeltainen, -oranssi tai -punainen) tehtävänä on näkyä ilta- ja aamuhämärässä ja päivänvalossa sekä sumussa ja usvassa.

Heijastavan materiaalin tehtävänä on näkyä valaistuna pimeissä olosuhteissa.

Näiden hyvin näkyvien materiaalien lisäksi käytettävän kontrastimateriaalin värivalikoima on laaja. EN ISO 20471:2013 -standardin mukainen sertifiointi edellyttää, että kontrastimateriaali ei päästä väriä pesussa ja heikennä siten vaatteen huomioväristen ja heijastavien materiaalien näkyvyyttä.

Kolme eri luokkaa

snickers-workwear-artikkelikuva-huomiovaatteet

EN ISO 20471:2013 -standardissa on kolme luokkaa, joista luokan 3 vaatteet näkyvät parhaiten. Normissa määritetään jokaiseen luokkaan kuuluvien vaatteiden huomioväristen, heijastavien ja kontrastiväristen materiaalien pinta-ala ja sijoittelu. Huomiovärisillä ja heijastavilla materiaaleilla ei voi korvata toisiaan, koska niillä on eri tehtävät.

Luokka 1: Fluoresoivan kokonaisalueen on oltava vähintään 0,14 m² ja heijastavan materiaalin 0,10 m².

Luokka 2: Fluoresoivan kokonaisalueen on oltava vähintään 0,5 m² ja heijastavan materiaalin 0,13 m².

Luokka 3: Fluoresoivan kokonaisalueen on oltava vähintään 0,8 m² ja heijastavan materiaalin 0,2 m².

Muodostavatko luokka 1 + luokka 2 luokan 3?

Vaatteita yhdistelemällä voidaan parantaa näkyvyyttä ja korottaa näkyvyysluokkaa. 1+2 ei kuitenkaan aina ole 3. Vastaavuus riippuu huomiovärisen tai heijastavan materiaalin pinta-alasta.

SNICKERS WORKWEAR

snickers-workwear-artikkelikuva-tuotteita-uusin

Tuotteemme ovat innovatiivisia ja teknisiä, tinkimätöntä turvallisuutta ja mukavuutta tarjoavia työvaatteita, jotka on suunniteltu todellista kestävyyttä ja tyylikkyyttä arvostaville nykyaikaisille miehille ja naisille.

Ratkaisumme tarjoavat merkittäviä etuja vaativissa tehtävissä työskenteleville ammattilaisille. Niiden avulla tehtävien suorittaminen sujuu helpommin, turvallisemmin ja tuottavammin. Ne auttavat pysymään askeleen edelle muita.

Painopisteemme tulevaisuudessa

Pystymme tekemään muutoksia, hyödyntämään vahvuuksiamme ja samalla tunnistamaan parannuskohteita sekä ryhtymään toimiin. Kestävän kehityksen painopisteemme on ryhmitelty seuraavasti: Our Production, Our Products and Our Impact. Vastuullisuustyömme keskittyy ensisijaisesti näihin alueisiin, jotka ovat usein yhteydessä toisiinsa.

Our Production – tuotantomme

Olemme sitoutuneet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä vastuullisten tuotantolaitosten kanssa ja saavuttamaan sekä yhteiskunnalliset että ympäristötavoitteet.

Our Products – tuotteemme

Olemme sitoutuneet laadukkaisiin ja kaikkein kestävimpiin tuotteisiin, joilla on mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia.

Our Impact – vaikutuksemme

Olemme sitoutuneet kantamaan ympäristövastuuta mahdollisimman hyvin koko arvoketjussamme.

Solution dyed – vähemmän vettä, kemikaaleja ja energiaa.

Tarkemmat ja yhdenmukaisemmat värit

Polyesteri on yksi Snickers Workwearin perusmateriaaleista. Siinä määrin missä tuotetta on hankittavissa ja saatavilla, pyrimme käyttämään vähemmän kuormittavaa polyesterin värjäystapaa eli niin sanottua solution dyed. Tuloksena on polyesterikangas, jolla on erinomainen, pitkä värinkesto ja jonka värjäysprosessissa käytetään merkittävästi vähemmän vettä ja energiaa verrattuna perinteiseen vaatekappalekohtaiseen värjäykseen. Lisäksi prosessi käyttää vähemmän kemikaaleja ja tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Yhdenmukaiset värit

Solution dyed polyesterin värinkesto on erinomainen, ja värien tasaisuus ja yhdenmukaisuus on tarkka, eli erien välillä ei ole värivaihteluita.

Väripigmentti lisätään raaka-aineeseen ennen kuin siitä tehdään kuitua, minkä jälkeen se kehrätään langaksi. Näin väri integroituu lankaan eikä pelkästään kuidun ulkopuolelle, kuten perinteisessä värjäämisessä, joten se ei siirry tai leviä ja kestää erinomaisesti UV-valon haalistavaa vaikutusta.

kuukauden-tuote-snickers-allroundwork-vuoriton-huomiotyotakki-k-rauta-kuva-uusi

Katso lisätietoja Snickers AllroundWork vuorittomasta huomiotyötakista ja kokeile sopivaa kokoa lähimmässä K-Raudassa.

Sinua voisi kiinnostaa myös:

polvisuojat-k-rauta-asennus

Katso myös asiaa Snickers-polvisuojista ja löydä itsellesi sopivimmat.

Tutustu myös muihin Snickers Workwear -tuotteisiin!

Ammattilaisen apuna K-Rauta PRO, katso palvelut ja tutustu.

Tilaa ammattiasiaa suoraan sähköpostiisi!

K-Rauta PRO:n maksuton uutiskirje tarjoaa hyötyvinkit töihin, tietoa ajankohtaisista tuotteista sekä tuotetestihauista ja muuta hyödyllistä ammattiasiaa. Tilaa tästä sähköpostiisi!