K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kylpyhuoneen kalusteiden valinta: Hyvä, parempi vai paras?

Päivitetty 18.01.2022

Pesuhuoneen kaapiston valinnassa on huomioitava tyyli, käytännöllisyys ja käyttöolot. Päivittäiset rutiinit rullaavat, kun kalusteet toimivat ja pikkutavaroille sekä kosmetiikkatuotteille on omat, kätevät säilytyspaikkansa.

laattojen-valinta-kylpyhuoneeseen-k-rauta-u

Valitse kylpyhuoneeseesi allaskaapiksi hyvä, parempi tai paras

K-Raudan asiatuntija valitsi kolme toimivaa kylpyhuoneen allaskaappia, joista löytyy ratkaisu jokaisen budjettiin ja käyttöolosuhteisiin.

Hyvä: Edullinen suosikki

Suosittu, edullinen ja selkeälinjainen Cello Wave -allaskaappi on grafiitinharmaata kalvopinnoitettua MDF-levyä. Sen kaksi vetolaatikkoa avautuvat ja sulkeutuvat pehmeästi soft close -kiskojen ansiosta. Kosteudenkestäviä kalusteita on saatavilla neljässä eri leveydessä ja harmaan lisäksi valkoisena. Täydennä ilme erikseen myytävillä kromin, valkoisen tai mustan värisillä Cello Wave -vetimillä. L59 x S38 x K50 cm.

cello-wave-allaskaappi-grafiitinharmaa-krauta

Lisätietoa Cello Wave -allaskaapista

Parempi: Kestävä teräskaappi

Harmaa Polaria Noval 600 -allaskaappi kestää lapsiperheenkin temmellystä, sillä se on jauhemaalattua, erinomaisesti vettä ja kosteutta kestävää terästä. Kylpyhuonekaapin kahdessa vetolaatikossa on integroidut hidastimet. Kalusteita on saatavana kolmessa eri leveydessä ja myös valkoisena. Soveltuu kylpyhuone- ja suihkutiloihin. Hintaan kuuluvat poistoputki ja vesilukko. L60 x S45 x K60 cm.

polaria-noval-600-allaskaappi-harmaa-krauta

Lisätietoa Polaria Noval 600 -allaskaapista

Paras: Tasokas moduuli

Laadukkaassa Geberit Smyle Square -allaskaapissa on korkealaatuinen, tumma laavansävyinen mattapinnoite. Kahden pehmeästi sulkeutuvan laatikon sisäpinnat ovat myös samaa sävyä. Geberit Smyle Square -kalusteissa käytettävät korkealaatuiset materiaalit, päällystetyt pinnat ja modulaariset elementit mahdollistavat useita erilaisia kokonaisuuksia. Kalusteita on saatavana 7 eri leveydessä sekä myös väreissä valkoinen ja hiekanharmaa korkeakiilto sekä hikoripuu. Soveltuu kylpyhuone- ja suihkutiloihin. Integroidut profiilivetimet on muotoiltu tyylikkään pyöreiksi. Allaskaappeja on saatavilla eri leveyksissä ja sävyvaihtoehdoissa. Geberit Smyle Square -malliston modulaariset kaluste-elementit mahdollistavat lukemattomia kokonaisuuksia. L58,4 x S47 x K61,7 cm.

geberit-smyle-square-allaskaappi-krauta

Lisätietoa Geberit Smyle Square -allaskaapista

Tärkeät vinkit kylpyhuoneen kalusteiden valintaan

1. Mieti arkirutiinejasi kylpyhuoneessasi: mitä seikat kaipaavat lisää toiminnallisuutta? Haluatko entistä enemmän laskutilaa tai kenties useamman vetolaatikon? Viekö nykyinen kaluste liikaa tilaa, vai voisiko kaksi vierekkäistä allaskaappia olla aamujen pelastus?

2. Pohdi, arvostatko kalusteissa kevyesti liikkuvia laatikkomekanismeja vai erikseen myytäviä lisävarusteita, kuten laatikonjakajia. Ne tuovat laatua elämään mutta myös nostavat kalusteen hintaa. Testaa laatikoiden ja ovien avautumista myymälässä.

3. Valitse tarpeitasi vastaava laatu ja materiaali ja muista, että kalusteet ovat alttiina kosteudelle. Onko käyttö haastavaa vai pärjäätkö kevyempää kulutusta kestävällä vaihtoehdolla?

4. Huolehdi kylpyhuoneen hyvästä ilmanvaihdosta ja kalusteiden suojauksesta vesiroiskeilta esimerkiksi suihkuseinällä. Hoito-ohjeiden mukainen käyttö on myös tuotteen takuun edellytys. Hoito-ohjeita noudattamalla kalusteet kestävät kauemmin.

5. Mieti väriä. Valkoinen on perusvaihtoehto, mutta aina ei tarvitse pelata varman päälle. Näyttävät kalusteet voivat olla valttikortti myös asuntoa myydessä. Sävyistä trendikkäitä ovat nyt harmaan lisäksi puun sävyt.

6. Etsi vaihtoehtoja. Jos kylpyhuone on pieni tai hankalan mallinen, valitse kalustemallisto, jonka mitoissa on paljon vaihtoehtoja.

7. Panosta laatuun. Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista ja arvokkaimmista remonteista. Kun teet sen kunnolla, kokonaisuus kestää vuosikausia.

Katso lisää vinkkejä kylpyhuoneremonttiin!

Onko valintasi hyvä, parempi vai paras kylpyhuonekaluste? 

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje