K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kylpyhuoneen laattatrendit

Päivitetty 05.10.2023

Karamellin kaunista, marmorin lumoa sekä luonnosta lainatut hienostuneet sävyt ja jännittävät pinnat ovat nyt kylpyhuoneen laattatrendien kärjessä. Katso laattatrendien kauneimmat tyylit ja niihin sopivat tuotteet.

Kaunis kuin karamelli

laattatrendit-artikkeli-2024

Laattatrendit tuovat kylpyhuoneisiin karamellin sävyjä. Olisiko kuvassa näkyvä Cello Lanse sinun valintasi? Alta löydät lisää tähän trendiin sopivia laattoja.

Marmorin lumoa

laattatrendit-artikkeli-2-2024

Marazzin lattialaatta Travertino edustaa upealla tavalla toista tämän hetken laattatrendiä, jossa marmori ottaa kylpyhuoneessa pääroolin. Jos olet marmorin ystävä ja haluat saada kylpyhuoneestasi lumoavan kauniin, katso alta lisää tähän trendiin sopivia tuotteita.

Kolmiulotteisuutta, mustan eri sävyjä vai luonnollista ilmettä?

kylpyhuoneen-laattatrendit-krauta-sinista-mustaa-ja-maanlaheista

Laattatrendeissä korostuvat nyt väriloiston lisäksi myös dramaattisemmat sävyt. Valkoisen ja mustan lisäksi laatoista löytyy todella upeita sinisen ja beigen sekä harmaan sävyjä. Katso alta laattojen tarkemmat tiedot.

Valitse suosikkisi 

Maanläheistä tunnelmaa: Sävyjä luonnosta

laattakollaasi-luonnonsavyinen-rauta

Trendikkäistä laatoista löytyy myös lukuisia luonnosta kumpuavia sävyjä. Näillä upeilla laatoilla luot kylpyhuoneeseen ja muihin kodin tiloihin luonnon tunnelmaa.

Valitse suosikkisi 

Pirteää, keveää ja leikkisää

laattatrendit-k-rauta-artikkeli-kollaasi-3

Laatat voivat myös huokua iloa, kepeyttä, energiaa ja jopa leikkisyyttä. Ihastu näihin trendilaattoihin ja käytä suosikkiasi tuomaan kotiin hieman lisää väriä.

Valitse suosikkisi 

Syvyyttä ja voimaa

laattatrendit-k-rauta-artikkeli-kollaasi-4

Trendikkäistä laatoista löytyy myös vaihtoehtoja, joiden värisävyn voimakkuus ja syvyys ovat aivan omaa luokkaansa. Näillä laatoilla saa toteutettua upeita tehosteita tai luotua henkeäsalpaavan tyylin. Listalta löydät myös kevyempiä sävyjä, joilla tuet voimakassävyisten laattojen loistoa.

Valitse suosikkisi 

Ylellistä tunnelmaa

kaunis-marmorityylinen-lasitettu-seinalaatta-cello-cr.torano-krauta-artikkelikuva

Jos vaadit kylpyhuoneelta hieman enemmän ja nautit ylellisestä tunnelmasta, niin marmorityylisellä lasitetulla seinälaatalla luot kotiin viimeistellyn ilmeen.

Valitse suosikkisi 

Lisää laattatrendeistä: Kivikuosien juhlaa

kivikuosinen-laatta-cello-mystone-ceppo-di-gre-ja-cello-traffic-krauta

Kivikuosisten laattojen ykkönen on eri kivilajeja yhdistelevä terrazzo. Materiaali on ilmeeltään luonteikas ja kauniilla tavalla rouhea. Terrazzolaatat ja muut luonnonkivikuosiset laatat ovat kauneimmillaan isoina pintoina. Rauhallista tunnelmaa tavoitteleva laatoittaa seinät ja lattian samalla laatalla. Mielenkiintoa voi lisätä muuttamalla laatan kokoa tai ladontaa.

1) Näyttävä Cello Mystone Ceppo di Gré -laatta on uudenlainen kivijäljitelmä, jossa on erikokoisia halkaistuja pikkukiviä. Laatta soveltuu lattiaan ja seinään sekä sisällä että ulkona. 2) Upea terrazzo-tyylinen laatta, jonka ilmeessä yhdistyvät betoni, kivi ja marmori. Lasitettu porcellanato-laatta Cello Traffic, 45 x 45 cm.

Marmorin lumoa

laattatrendit-k-rauta-ak3

Marmori ja erilaiset marmorijäljitelmät ovat edelleen suosio-ssa, mutta kivien värimaailma tummenee ja marmoripinnan kuviointi voimistuu. Rinnalle ovat nousseet myös tummat sävyt. Kumppaniksi sopivat hyvin lämpimät, puukuosiset laatat.

1) Pystyladonta luo illuusion todellista korkeammasta tilasta. Laatoituksessa on käytetty harmaata Cello Magma -seinälaattaa, 6,5 x 20 cm. 2) Kiillotetun Piave-lattialaattasarjan marmorijäljitelmä luo hienostunutta, hotellimaista tunnelmaa. Koot 30 x 60, 60 x 60 ja 45 x 90 cm. Cello Piave hiilenmusta ja Cello Piave harmaa. 3) Cello Treverkfusion on puulattian näköinen lattialaatta, joka käy myös seinään. Koko 10 x 70 cm. Saatavissa kolme eri sävyä.

laattatrendit-k-rauta-ak2

Carrara-marmoria jäljittelevä Cello Lenci -laattasarja tuo kotiin ylellisyyttä. Leikatut reunat mahdollistavat kapean sauman. Kiiltävien laattojen koot ovat 30x60, 60x60 ja 45x90 cm.

Kodikasta väriä

laattatrendit-k-rauta-ak4

Hillityt pastellit ja 70-lukua henkivä sävymaailma ovat löytäneet tiensä myös laattoihin. Parhailta nämä värit näyttävät murrettuina ja maanläheisiin sävyihin yhdistettynä. Kun eri pintojen värit ovat lähellä toisiaan, säilyy kokonaisuus rauhallisena. Etenkin hempeitä pastellisävyjä ryhdistämään sopivat mustat ja harmaat yksityiskohdat.

1) Cello Magma -seinälaatassa on vesivärimäinen, kauniisti aaltoileva pinta. Laattaa saatavissa seitsemässä värissä (6,5 x 20 cm). 2) Ruutukuvio yllättää, kun valitset laatan väristä poikkeavan saumauksen. Koboltinsininen Primus-seinälaatta, 10 x 20 cm. 3) Marrakech-tyyliset kuviolaatat pitävät pintansa. Rinnalle sopivat hillityt pinnat. Cello Mist -seinäkuviolaattaa saa harmaalla ja beigellä kuviolla, 25 x 38 cm.

Leikkisiä muotoja

cello-scale-lattialaatta-ja-primus-seinalaatta-krauta

Suurten laattakokojen lisäksi pinnalla ovat nyt kekseliäät muodot ja graafiset kuviot. Vinoneliön ja kuusikulmion mallisten laattojen sävyjä ja ladontoja muuntelemalla saa saa aikaan kiinnostavia pintoja.

1) Kuusikulmainen, hexagon-laatta on klassikko, jolla saa luotua mielenkiintoisia pintoja. Cello Scale -lattialaatan sarjassa on eri värejä ja kooltaan laatta on 11,6 x 10,1 cm. 2) Laatasta erottuva saumaus uudistaa täysin klassikkolaatan ja -ladonnan ilmeen. Primus-seinälaatta, 10 x 10 cm.

Lisää kylpyhuonevinkkejä

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-viides-kylpyhuone

Joko olet tutustunut uusimpiin kylpyhuonetrendeihin?

Apua laattojen valintaan ja remontin toteutukseen

Oletpa haaveilemassa uudesta kylpyhuoneesta tai etsimässä laattoja kodin muihin tiloihin, K-Raudan asiantuntijat ovat apunasi niin laattojen valinnassa kuin myös suunnitelmien teossa. Halutessasi saat apua kauttamme myös remontin toteutukseen K-Raudan Remonttimestarilta. Ota siis yhteyttä asiantuntijaamme ja varaa aika sinulle sopivaan K-Rautaan. Voit myös pyytää tarjouksen myymälästä!

Ota yhteyttä lähimpään K-Rautaan

Tutustu laattavalikoimaan

Kaikki kylpyhuoneremontista

Tutustu

Kaikki kodin pintojen remontoinnista

Tutustu

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje