K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kylpyhuonetrendit: Uudet kuosit ja materiaalit

Päivitetty 14.09.2023

Kylpyhuonetrendit tuovat kylpyhuoneisiin mukanaan muun muassa värejä, ylellistä tunnelmaa, puun sekä myös luonnonmukaisuuden. Tutustu tämän hetken upeimpiin kylpyhuonetrendeihin ja suunnittele sekä rakenna unelmiesi kylpyhuone K-Raudan kanssa.

Tumma ja voimakas kylpyhuone

Kylpyhuonetrendit tuovat nyt mustan sekä hiilen sävyt, veistokselliset muodot ja virtaviivaiset linjat. Tämä on todellinen aikaa kestävä klassikkoyhdistelmä.

kylpyhuonetrendit-2024-tumma-ARTIKKELI

Näillä toteutat tumman ja voimakkaan kylpyhuoneen: 

Herkkä ja valoisa kylpyhuone

Viileä mattavalkoinen, kaarevat yksityiskohdat sekä sormia hivelevet pinnat ovat trenditietoisen sisustajan mieleen.

kylpyhuonetrendit-2024-VAALEA-ARTIKKELI

Näillä toteutat herkän ja valoisan kylpyhuoneen: 

Ylellistä kotikylpylätunnelmaa

ylellinen-kotikylpyla-krauta

Vihreä marmorikuvioinen laatta tuo ylellistä tunnelmaa kodin kylpyhuoneeseen. Mustat hanat ja suihkut antavat kokonaisilmeelle puolestaan näyttävää graafisuutta.

kaunis-marmorityylinen-lasitettu-seinalaatta-cello-cr.torano-krauta-artikkelikuva

Sinisiä unelmia

kylpyhuonetrendit-krauta-sininen-seinalaatta-502360236-lanse-artikkelikuva

Luo kylpyhuoneeseen seesteinen tunnelma murretun sinisävyisiä laattoja hyödyntämällä. Kaveriksi sopivat näyttävät kuparin sekä messingin sävyiset Damixa-merkin hanat ja suihkut. Kokonaisuuden viimeistelee Cellon sisustustuotteet.

Kirkasta turkoosia, valkoista ja puun sävyjä

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-ATLANTIS

Kylpyhuonetrendit tuovat kylpyhuoneisiin mukanaan puun sekä luonnonmukaisuuden. Puu näkyy nyt kylpyhuoneissa monilla tavoin. Jopa laatoissa näkyy nyt puukuoseja. Puun lisäksi marmori ja kivi ovat kylpyhuonetrendien ydinelementtejä.

Puun pehmeyttä kylpyhuoneeseen

kylpyhuonetrendit-krauta-puurimoituksen-nakoinen-seinalaatta-502404266-artikkelikuva

Pehmennä kylpyhuoneen ilmettä näyttävällä, puurimoitusta muistuttavalla seinälaatalla. Kuvassa kuviolaatta Cello Ordesa 30x60 cm puukuosi.

Trendikkäät hanat ja suihkut

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-GREEN-paivitys

Kylpyhuonetrendit suosivat edelleen metallin sävyjä hanoissa ja suihkuissa. Trendikkäitä materiaaleja ovat muun muassa kupari, pronssi, kulta sekä mustat hanat ja suihku, jotka toimivat upeina tehosteina myös minimalistisessa valkoisessa kylpyhuoneessa. Katso vinkit hanan ja suihkun valintaan!

Kylpyhuonetrendit näkyvät myös laatoissa

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-BOHO

Kylpyhuonetrendit näkyvät isompina kylpyhuoneen laattoina. Kylpyhuoneen laatat kasvattavat kokoa, mutta niihin yhdistetään myös pienempiä laattoja. Eri kokoisten laattojen yhdistelystä näet upean esimerkin meidän Boho-kylpyhuoneessa, jonka lattia on erilaisten laattojen yhdistelmä. Tutustu Boho-sisustustyyliin tarkemmin!

Värit ovat täällä taas

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-BURGUNDI

Kylpyhuoneissa näkyy nyt myös värejä. Täysin valkoisesta kylpyhuoneesta on tapahtumassa siirtyminen väreihin niin kylpyhuonetrendeissä kuin kylpyhuonesuunnittelussa. Kylpyhuonetrendit auttavat ihmisiä huomaamaan, että värien käyttäminen kylpyhuoneessa ilmentää persoonallisuutta ja tuo kylpyhuoneeseen rohkkeutta, tyyliä ja jopa leikinomaisuutta. Värien käyttö piristää ilmettä kummasti! Esimerkiksi musta ja muut tummat värit tuovat upeasti esiin yksityiskohtia.

Erityisesti vihreän eri sävyt sekä petrooli näkyvät kylpyhuoneissa, ja niitä tasapainottamaan tuodaan pastellin eri sävyjä. Näiden lisäksi beige nousee ja valkoinen säilyy, mutta sitä tehostetaan.

Yönmustaa & kromia

Mustavalkoinen värimaailma ei petä. Vaikutelma on samaan aikaan ajaton ja moderni. Tutustu tähän trendiin ja katso sopivat tuotteet tyylin toteutukseen.

kylpyhuonetrendit-2022-k-rauta-artikkeli-musta-ja-kromi

Geberit Smyle -malliston vetimien kulmat on pyöristetty, joten pesuallas ja kaappi yhdistyvät toisiinsa sulavasti. Tutustu allaskaappiin tästä, pesualtaaseen tästä ja Option-peilikaappiin tästä.

Mattamusta on Gustavsbergin wc-istuinten uutuusväri. Musta wc-istuin on upea pari mattamustille hanoille. Helppohoitoiset pinnat, Hygienic Flush -huuhtelu ja avoin huuhtelukaulus. Kova kansi sisältyy hintaan.

kylpyhuonetrendit-2022-k-rauta-artikkeli-musta-ja-kromi-tuotteet

Seinä-wc-istuimessa on TwistFlush-huuhtelutekniikka, joka putsaa wc-istuimen tehokkaasti vesipyörteellä. Villeroy & Boch Subway 3.0 -seinä-wc-istuin 4670TS01, toimitusmyynti. Tarvitset asennustelineen ja huuhtelupainikkeen.

Oras Nova Style -sadesuihku kääntyy 50 astetta, joten voit käydä suihkussa hiuksiasi kastelematta.

Eglon Amezola seinävalaisin tuo elegantin säväyksen kylppäriin.

Tyylikkäässä REJ Design Largo EH 80440 -pyyhekuivaimessa on huomaamaton, ajastimella varustettu virtakytkin.

Uudessa Oraksen 4805F Stela -pesuallashanassa on integroitu poresuutin, jonka kulmaa voi säätää veden roiskumisen estämiseksi, 199 €, 502303624.

Toteuta tämän tyylin kylpyhuone 

Veden värejä

Hohtava messinki ja raikkaan sinivihreä värimaailma ovat vastustamaton yhdistelmä.

kylpyhuonetrendit-2022-k-rauta-artikkeli-veden-vareja

Ylellisen tyylikäs Ido Glow 64 Design -wc-istuin on näyttävä ja tyylikäs. Rimfee-malli on myös huuhtelukaulukseton, joten se on helppo puhdistaa. Viemäröinti lattiaan tai seinään sopivalla yhdyskappaleella. Istuinkansi myydään erikseen, esimerkiksi pehmeä Glow 91170.

Harjatun messingin värisessä hanassa on korkea juoksuputki ja käytännöllinen, ulosvedettävä käsisuihku. Gustavsbergin Epic-keittiöhana, 349 €.

kylpyhuonetrendit-2022-k-rauta-artikkeli-veden-vareja-tuotteet

Messinkinen Damixan Silhouet-pesuallashana keraamisella säätökasetilla, 245 €,

Voit valita seinäkytkimestä, haluatko lämmintä vai neutraalin valkoista valoa. LEDVANCE Spot 3-osainen valaisin.

Rottinkikehyksinen Cello-seinäpeili.

Hansgrohen Furly-käsisuihku on koiratalouden pelastus kurakeleillä. Silikoniharjakset ja kolme toimintoa, 108 €.

Kiiltävä Cello Lume porcellanato -seinä ja lattialaatta, sävy myski.

Toteuta tämän tyylin kylpyhuone 

Kylpyhuonetrendit näkyvät myös tarvikkeissa

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-viides-kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet ovat tärkeä osa kylpyhuoneen ilmettä, mutta sisutukselliset valaisimet tukevat kylpyhuonetrendien ilmettä ja tuovat kylpyhuoneeseen tunnelmaa. Eri muotoiset peilit, joko valoilla tai ilman, sekä kasvit täydentävät kylpyhuonetrendit.

Näin kylpyhuonetrendit näkyvät kylpyhuoneiden suunnittelussa

Kylpyhuonetrendit ja niiden toteuttaminen otetaan huomioon myös kylpyhuoneiden suunnittelussa. Nyt kylpyhuoneiden suunnittelussa korostuvat muun muassa geometria, funktionaalisuus, mukavuus, minimalistinen suuntaus, vahva teollinen tunnelma ja tyyli sekä erilaiset ladontatyylit. Erilaiset ladontatyylit näkyvät muun muassa meidän Boho-kylpyhuoneen sekä Vihreä lume -kylpyhuoneen ladonnoissa.

Aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu

Uuden kylpyhuoneen suunnittelu on helppoa, kun toteutat sen yhdessä K-Raudan asiantuntijoiden kanssa. Sinulla ei tarvitse olla kuin unelma uudesta kylpyhuoneesta, sillä suunnittelupalvelumme auttaa sinua kylpyhuoneremontin suunnittelussa ja toteutuksessa. Lue lisää ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Ota K-Raudan tilausvalikoima käyttöön

Uusi ja upea kylpyhuone syntyy helposti K-Raudan laajan tilausvalikoiman avulla. Mikäli himoitsemaasi tuotetta ei löydy verkkokauppamme valikoimasta, voit tilata sen helposti lähimmästä K-Raudasta.

Luo unelmiesi kylpyhuone K-Raudan kanssa

Onko mielessäsi unelmiesi kylpyhuone? Anna meidän auttaa sinua toteuttamaa urakka yllättävän helposti.

Kauppojemme kokeneet ammattilaiset auttavat sinua remontin suunnittelussa ja saat kaikki tarvittavat tuotteet helposti samasta paikasta. Muista myös laaja tilaustuotevalikoimamme. K-Raudan kautta voit löytää myös ammattitaitoiset tekijät remontillesi. Lue lisää kylpyhuoneen suunnittelusta täällä.

Hyödynnä kylpyhuoneremontissa K-Raudan Remppatiliä

Kylpyhuoneremontti voi olla iso investointi. K-Raudan Remppatilin avulla pystyt toteuttamaan isommankin urakan sujuvasti. Tutustu Remppatiliin.

Upeat kylpyhuoneet tarjoavat jotain kaikille aisteille: Tutustu Seija Strandin luomiin näyttäviin kylpyhuoneisiin

seija-strandin-suunnittelemat-kylpyhuoneet-k-rauta

Sisustussuunnittelija Seija Strand suunnitteli neljä hyvin erilaista kylpyhuonetta, joista jokainen noudattelee nykypäivän kylpyhuonetrendejä omalla tavallaan. Tutustu Seijan upeisiin ja persoonallisiin kylpyhuoneisiin ja katso samalla Seijan vinkit kylpyhuoneremonttiin.

Katso lisää asiaa kylpyhuoneremontista.

Kysy mitä vain kylpyhuoneen remontoinnista – remonttineuvontamme auttaa.

Osta kylpyhuoneen ja saunan tuotteita.

Tutustu laattojen valikoimaan.

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje