K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kylpyhuonetrendit 2020

Kylpyhuonetrendeissä korostuvat nyt esimerkiksi tummansinisen ja messingin yhdistelmät. Tutustu tämän hetken upeimpiin kylpyhuonetrendeihin!

Tänä vuonna kylpyhuonetrendeissä on näkyvillä kolme erilaista kokonaisuutta: Tummansinisen ja messingin upea liitto, monipuolinen ja maaginen musta sekä hyvin rohkea ja persoonallinen bling. Tutustu tämän hetken kuumimpiin kylpyhuonetrendeihin ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu yhdessä K-Raudan asiantuntijoiden kanssa.

Kylppärin kuninkaalliset: Tummansininen ja messinki kylpyhuoneessa

Tummansinisen ja messingin yhdistelmä on tämän vuoden yksi upeimpia kylpyhuonetrendejä. Alta löydät meidän valintamme tämän tyylin toteuttamiseen.

Maaginen musta kylpyhuoneessa

Musta on upea väri, sillä se sopii kylpyhuoneeseen niin mausteeksi kuin pääväriksikin. Tämän kylpyhuonetrendin toteuttamisessa kannattaa myös suosia vaaleaa puuta, jolla raikastat kokonaisuuden. Tutustu tuotteisiin, joilla toteutat tämän tyylin.

Hillitysti bling

Tässä kylpyhuonetrendissä tuodaan hohtavan messingin rinnalle rustiikkisia pintoja ja luonnonläheisiä värejä. Lopputuloksena syntyy täydellinen yhdistelmä blingiä, joka ei ole kuitenkaan liian ylitseampuvaa.

Ota K-Raudan tilausvalikoima käyttöön

Uusi ja upea kylpyhuone syntyy helposti K-Raudan laajan tilausvalikoiman avulla. Mikäli himoitsemaasi tuotetta ei löydy verkkokauppamme valikoimasta, voit tilata sen helposti lähimmästä K-Raudasta.

Luo unelmiesi kylpyhuone K-Raudan kanssa

Onko mielessäsi unelmiesi kylpyhuone? Anna meidän auttaa sinua toteuttamaa urakka yllättävän helposti.

Kauppojemme kokeneet ammattilaiset auttavat sinua remontin suunnittelussa ja saat kaikki tarvittavat tuotteet helposti samasta paikasta. Muista myös laaja tilaustuotevalikoimamme. K-Raudan kautta voit löytää myös ammattitaitoiset tekijät remontillesi. Lue lisää kylpyhuoneen suunnittelusta täällä.

Hyödynnä kylpyhuoneremontissa K-Raudan Rahoituspalvelua

Kylpyhuoneremontti voi olla iso investointi. K-Raudan Rahoituspalvelun avulla pystyt toteuttamaan isommankin urakan sujuvasti. Tutustu Rahoituspalveluun.

Upeat kylpyhuoneet tarjoavat jotain kaikille aisteille: Tutustu Seija Strandin luomiin näyttäviin kylpyhuoneisiin

seija-strandin-suunnittelemat-kylpyhuoneet-k-rauta

Sisustussuunnittelija Seija Strand suunnitteli neljä hyvin erilaista kylpyhuonetta, joista jokainen noudattelee nykypäivän kylpyhuonetrendejä omalla tavallaan. Tutustu Seijan upeisiin ja persoonallisiin kylpyhuoneisiin ja katso samalla Seijan vinkit kylpyhuoneremonttiin.

Katso lisää asiaa kylpyhuoneremontista.

Kysy mitä vain kylpyhuoneen remontoinnista – remonttineuvontamme auttaa.

Osta kylpyhuoneen ja saunan tuotteita.

Tutustu laattojen valikoimaan.