K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kylpyhuonetrendit 2021: Uudet kuosit ja materiaalit

Kylpyhuonetrendit 2021 tuovat kylpyhuoneisiin mukanaan muun muassa puun sekä luonnonmukaisuuden. Tutustu tämän hetken upeimpiin kylpyhuonetrendeihin ja suunnittele sekä rakenna unelmiesi kylpyhuone K-Raudan kanssa.

Uudet kuosit ja materiaalit

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-ATLANTIS

Kylpyhuonetrendit 2021 tuovat kylpyhuoneisiin mukanaan puun sekä luonnonmukaisuuden. Puu näkyy nyt kylpyhuoneissa monilla tavoin. Jopa laatoissa näkyy nyt puukuoseja. Puun lisäksi marmori ja kivi ovat kylpyhuonetrendien ydinelementtejä myös vuonna 2021.

Trendikkäät hanat ja suihkut vuonna 2021

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-GREEN-paivitys

Kylpyhuonetrendit 2021 suosivat edellisvuoden tavoin metallin sävyjä hanoissa ja suihkuissa. Trendikkäitä materiaaleja ovat muun muassa kupari, pronssi, kulta sekä mustat hanat ja suihku, jotka toimivat upeina tehosteina minimalistisessa valkoisessa kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetrendit 2021 näkyvät myös laatoissa

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-BOHO

Vuoden 2021 kylpyhuonetrendit näkyvät isompina kylpyhuoneen laattoina. Kylpyhuoneen laatat kasvattavat kokoa, mutta niihin yhdistetään myös pienempiä laattoja. Eri kokoisten laattojen yhdistelystä näet upean esimerkin meidän Boho-kylpyhuoneessa, jonka lattia on erilaisten laattojen yhdistelmä.

Värit ovat täällä taas

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-BURGUNDI

Kylpyhuoneissa näkyy nyt myös värit. Täysin valkoisesta kylpyhuoneesta on tapahtumassa siirtyminen väreihin niin kylpyhuonetrendeissä kuin kylpyhuonesuunnittelussa. Kylpyhuonetrendit auttavat ihmisiä huomaamaan, että värien käyttäminen kylpyhuoneessa ilmentää persoonallisuutta ja tuo kylpyhuoneeseen rohkkeutta, tyyliä ja jopa leikinomaisuutta. Esimerkiksi musta ja muut tummat värit tuovat upeasti esiin yksityiskohtia.

Erityisesti vihreän eri sävyt sekä petrooli tulevat näkymään kylpyhuoneissa, ja niitä tasapainottamaan tuodaan pastellin eri sävyjä. Näiden lisäksi beige nousee ja valkoinen säilyy, mutta sitä tehostetaan.

Kylpyhuonetrendit näkyvät myös tarvikkeissa

kylpyhuonetrendit-2021-k-rauta-artikkeli-viides-kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet ovat tärkeä osa kylpyhuoneen ilmettä, mutta sisutukselliset valaisimet tukevat kylpyhuonetrendien ilmettä ja tuovat kylpyhuoneeseen tunnelmaa. Eri muotoiset peilit, joko valoilla tai ilman, sekä kasvit täydentävät kylpyhuonetrendit.

Näin kylpyhuonetrendit näkyvät kylpyhuoneiden suunnittelussa

Kylpyhuonetrendit ja niiden toteuttaminen otetaan huomioon myös kylpyhuoneiden suunnittelussa. Nyt kylpyhuoneiden suunnittelussa korostuvat muun muassa geometria, funktionaalisuus, mukavuus, minimalistinen suuntaus, vahva teollinen tunnelma ja tyyli sekä erilaiset ladontatyylit. Erilaiset ladontatyylit näkyvät muun muassa meidän Boho-kylpyhuoneen sekä Vihreä lume -kylpyhuoneen ladonnoissa.

Aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu

Uuden kylpyhuoneen suunnittelu on helppoa, kun toteutat sen yhdessä K-Raudan asiantuntijoiden kanssa. Sinulla ei tarvitse olla kuin unelma uudesta kylpyhuoneesta, sillä suunnittelupalvelumme auttaa sinua kylpyhuoneremontin suunnittelussa ja toteutuksessa. Lue lisää ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Kylpyhuonetrendit 2020

nelja-erilaista-kylpyhuonetta-k-rauta-ak4

Kylpyhuonetrendeissä korostuvat nyt esimerkiksi tummansinisen ja messingin yhdistelmät. Tutustu tämän hetken upeimpiin kylpyhuonetrendeihin!

Tänä vuonna kylpyhuonetrendeissä on näkyvillä kolme erilaista kokonaisuutta: Tummansinisen ja messingin upea liitto, monipuolinen ja maaginen musta sekä hyvin rohkea ja persoonallinen bling. Tutustu tämän hetken kuumimpiin kylpyhuonetrendeihin ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu yhdessä K-Raudan asiantuntijoiden kanssa.

Kylppärin kuninkaalliset: Tummansininen ja messinki kylpyhuoneessa

Tummansinisen ja messingin yhdistelmä on tämän vuoden yksi upeimpia kylpyhuonetrendejä. Alta löydät meidän valintamme tämän tyylin toteuttamiseen.

Maaginen musta kylpyhuoneessa

Musta on upea väri, sillä se sopii kylpyhuoneeseen niin mausteeksi kuin pääväriksikin. Tämän kylpyhuonetrendin toteuttamisessa kannattaa myös suosia vaaleaa puuta, jolla raikastat kokonaisuuden. Tutustu tuotteisiin, joilla toteutat tämän tyylin.

Hillitysti bling

Tässä kylpyhuonetrendissä tuodaan hohtavan messingin rinnalle rustiikkisia pintoja ja luonnonläheisiä värejä. Lopputuloksena syntyy täydellinen yhdistelmä blingiä, joka ei ole kuitenkaan liian ylitseampuvaa.

Ota K-Raudan tilausvalikoima käyttöön

Uusi ja upea kylpyhuone syntyy helposti K-Raudan laajan tilausvalikoiman avulla. Mikäli himoitsemaasi tuotetta ei löydy verkkokauppamme valikoimasta, voit tilata sen helposti lähimmästä K-Raudasta.

Luo unelmiesi kylpyhuone K-Raudan kanssa

Onko mielessäsi unelmiesi kylpyhuone? Anna meidän auttaa sinua toteuttamaa urakka yllättävän helposti.

Kauppojemme kokeneet ammattilaiset auttavat sinua remontin suunnittelussa ja saat kaikki tarvittavat tuotteet helposti samasta paikasta. Muista myös laaja tilaustuotevalikoimamme. K-Raudan kautta voit löytää myös ammattitaitoiset tekijät remontillesi. Lue lisää kylpyhuoneen suunnittelusta täällä.

Hyödynnä kylpyhuoneremontissa K-Raudan Rahoituspalvelua

Kylpyhuoneremontti voi olla iso investointi. K-Raudan Rahoituspalvelun avulla pystyt toteuttamaan isommankin urakan sujuvasti. Tutustu Rahoituspalveluun.

Upeat kylpyhuoneet tarjoavat jotain kaikille aisteille: Tutustu Seija Strandin luomiin näyttäviin kylpyhuoneisiin

seija-strandin-suunnittelemat-kylpyhuoneet-k-rauta

Sisustussuunnittelija Seija Strand suunnitteli neljä hyvin erilaista kylpyhuonetta, joista jokainen noudattelee nykypäivän kylpyhuonetrendejä omalla tavallaan. Tutustu Seijan upeisiin ja persoonallisiin kylpyhuoneisiin ja katso samalla Seijan vinkit kylpyhuoneremonttiin.

Katso lisää asiaa kylpyhuoneremontista.

Kysy mitä vain kylpyhuoneen remontoinnista – remonttineuvontamme auttaa.

Osta kylpyhuoneen ja saunan tuotteita.

Tutustu laattojen valikoimaan.