K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Boho-sisustus: Näin syntyy boheemi sisustus

Päivitetty 23.03.2022

Boheemi sisustus, eli boho-sisustus on erinomainen tapa tehdä kodin sisustuksesta erottuva, erilainen ja täysin uniikki. Katso vinkit ja toteuta boho-sisustus onnistuneesti.

Boheemi sisustus eli Boho-sisustus on boheemi, rento, rönsyilevä ja runsas sisustustyyli. Boho-sisustus on erinomainen tapa yhdistää monia erilaisia elementtejä yhdeksi kokonaisuudeksi: Maanläheiset sävyt, puu, rottinki, bambu, viherkasvit, vintage, runsaat tekstuurit, kuluneet pinnat, koristeellisuus ja itämaiset vaikutteet ovat vain osa boho-sisustusta kuvailevista sanoista.

Kenelle boho-sisustus sopii?

Boho-sisustus sopii kaikille, jotka rakastavat yhdistellä rohkeasti erilaisia sisustustyylejä ja -elementtejä. Boho-sisustus sopii myös niin kutsutuille maailmanmatkaajille, jotka tahtovat tuoda vaikutteita maailmalta myös omaan kotiin ja kodin sisustukseen.

boho-sisustus-k-rauta-artikkeli

Jos tämä Cellon tuotteilla toteutettu boho-sisustustyylinen makuuhuone sai sinut innostumaan, käy katsomassa lisää vinkkejä boho-sisustustyylin hyödyntämiseen makuuhuoneessa Makuuhuoneen sisustus -artikkelistamme.

Tuo boho-sisustus kotiin helposti

Jos haluat toteuttaa boho-sisusutustyylin helposti, aloita valitsemalla etnishenkinen tapetti kuten vaikkapä tämä BN Panthera 220121 -tapetti, rottinkivalaisin ja vaikkapa itämainen matto. Alta löydät lisää tuotteita boho-sisustustyylin toteuttamiseen ja kaikki sisustustuotteemme löydät täältä.

Toteuta boho-sisustus K-Raudan tuotteilla 

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje