K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Boho-sisustus

Boheemi, eli boho-sisustus on erinomainen tapa tehdä kodin sisustuksesta erottuva, erilainen ja täysin uniikki. Katso vinkit ja toteuta boho-sisustus onnistuneesti.

Boho-sisustus on boheemi, rento, rönsyilevä ja runsas sisustustyyli. Boho-sisustus on erinomainen tapa yhdistää monia erilaisia elementtejä yhdeksi kokonaisuudeksi: Maanläheiset sävyt, puu, rottinki, bambu, viherkasvit, vintage, runsaat tekstuurit, kuluneet pinnat, koristeellisuus ja itämaiset vaikutteet ovat vain osa boho-sisustusta kuvailevista sanoista.

Kenelle boho-sisustus sopii?

Boho-sisustus sopii kaikille, jotka rakastavat yhdistellä rohkeasti erilaisia sisustustyylejä ja -elementtejä. Boho-sisustus sopii myös niin kutsutuille maailmanmatkaajille, jotka tahtovat tuoda vaikutteita maailmalta myös omaan kotiin ja kodin sisustukseen.

boho-sisustus-k-rauta-artikkeli

Jos tämä Cellon tuotteilla toteutettu boho-sisustustyylinen makuuhuone sai sinut innostumaan, käy katsomassa lisää vinkkejä boho-sisustustyylin hyödyntämiseen makuuhuoneessa Makuuhuoneen sisustus -artikkelistamme.

Tuo boho-sisustus kotiin helposti

Jos haluat toteuttaa boho-sisusutustyylin helposti, aloita valitsemalla etnishenkinen tapetti kuten vaikkapä tämä BN Panthera 220121 -tapetti, rottinkivalaisin ja vaikkapa itämainen matto. Alta löydät lisää tuotteita boho-sisustustyylin toteuttamiseen ja kaikki sisustustuotteemme löydät täältä.

Toteuta boho-sisustus K-Raudan tuotteilla

Katso lisää sisustusideoita ja -tyylejä

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje