K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Makuuhuoneen sisustus

Kaipaako makuuhuoneen sisustus päivitystä? Kokosimme sinulle hyviä sisustusideoita makuuhuoneeseen. Inspiroidu erilaisista makuuhuoneen sisustustyyleistä ja uudista makuuhuoneen sisustus yllättävän helposti.

Makuuhuoneen sisustus pastellisävyillä: seesteisyyttä ja iloa

makuuhuoneen-sisustus-k-rauta-pastelli-savyt--makuuhuone

Pastellisävyillä toteutettu makuuhuoneen sisustus onnistuu yhdistelemällä pumpulisessa pastellityylissä puuterisia maalisävyjä, hempeitä tapettikuoseja ja viimeistele ilme yksityiskohdilla sisustustuotteiden valikoimista. Pastellisävyillä luot makuuhuoneen sisustukseen joko rauhallisen tai leikkisän tunnelman. Pastellisävyt sopivat makuuhuoneen sisustuksen lisäksi täydellisesti myös lastenhuoneeseen. Poimi pastellisista sävistä silmääsi eniten miellyttävät ja rakenna kokonaisuus niiden ympärille.

Makuuhuoneen sisustus boho-tyylillä: väriloistoa ja runsautta

makuuhuoneen-sisustus-k-rauta-boheemi-makuuhuone

Boho-tyyli eli boheemi sisustustyyli sopii erinomaisesti makuuhuoneen sisustukseen. Boho-tyyli ammentaa vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. Boho-tyyli yhdistää etnisen tyylin vintageen sekä luonnonläheiset materiaalit runsaiden värien kanssa. Näin boho-tyyli luo makuuhuoneen sisustukseen rennon ja taiteellisen kokonaisuuden.

Makuuhuoneen sisustus boho-tyylillä tuo kerroksellisuutta. Jos siis rakastat värejä, kirpparilöytöjä ja hulluttelua, niin boho-tyyli sopii makuuhuoneen sisustukseen erinomaisesti.

Vinkki: Makuuhuoneen sisustus boho-tyylillä kruunataan tunnelmallisella valosarjalla. Mitä persoonallisempi, sitä parempi!

Makuuhuoneen sisustus pastellisävyillä tai boho-tyylillä: Näillä onnistut

Jos boho-tyyli tai pastellisävyt sopivat mielestäsi makuuhuoneen sisustukseen, klikkaa kuvan plus-palluroita nähdäksesi lisätietoja tuotteista.

Tumma makuuhuone: Makuuhuoneen sisustus täynnä mystiikkaa ja rauhoittavaa tunnelmaa

makuuhuoneen-sisustus-k-rauta-tumma-makuuhuone

Monille makuuhuoneen sisustus merkitsee rauhaa ja unenomaista tunnelmaa. Jos kaipaat makuuhuoneen sisustukseen rauhoittavaa tunnelmaa, on tumma makuuhuone sinulle sopiva sisustustyyli. Alta löydät valokuvaaja Kreetta Järvenpään luoman upean Taivaantähystäjä-moodboardin, jonka avulla makuuhuoneen sisustus muuttuu mystiseksi ja rauhoittavaksi kokonaisuudeksi.

Valkoinen makuuhuone: Skandinaavinen, tilava ja seesteinen makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen-sisustus-k-rauta-vaalea-makuuhuone

Vaikka monet sisustustrendit muuttuvat ja kestävät vain hetken aikaa, yksi tyyli tuntuu pitävän pintansa vuodesta toiseen: skandinaavinen sisustustyyli. Tämä näkyy myös makuuhuoneen sisustuksessa, sillä valkoinen makuuhuone on edelleen yksi suosituimpia tapoja toteuttaa makuuhuoneen sisustus.

Valkoinen makuuhuone syntyy helposti, kun yhdistät skandinaavista minimalismia sekä lämpimiä materiaaleja ja luot makuuhuoneen sisustukseen, joka on täynnä seesteisyyttä ja ilmaa. Katso alta tuotteita ja sävyjä, joilla syntyy valkoinen makuuhuone sekä skandinaavinen tyyli muihinkin kodin huoneisiin.

Makuuhuoneen sisustus rohkeasti: mausteisuutta ja yllätyksellisyyttä

makuuhuoneen-sisustus-k-rauta-tunnelmallinen-makuuhuone

Makuuhuoneen sisustus vahvoilla väreillä tuo makuuhuoneeseen tummaa ja mausteista tunnelmaa. Kun vahvat värit saavat tuekseen vielä kiiltäviä ja vahvarakenteisia sisustuselementtejä, siirtyy uuden makuhuoneen sisustus ja tyyli aivan uuteen maailmaan. Tämän tyylin toteuttamisen avain on rohkeudessa. Unohda siis pelot ja sisusta makuuhuone rohkeasti.

Makuuhuoneen maalaus: Uusi makuuhuoneen sisustus maalaamalla

makuuhuoneen-sisustus-k-rauta-makuuhuoneen-maalaus

Makuuhuoneen sisustusta ei aina tarvitse tehdä kokonaan uusiksi, jotta makuuhuoneeseen saa uutta ilmettä. Yksi hyvä keino makuuhuoneen ilmeen uusimiseen on toteuttaa liukuvärjätty seinä. Helpot ohjeet sekä DIY-videon liukuväriseinän tekoon löydät täältä.

Jos seinien maalaus ei innosta, ole rohkea ja maalaa makuuhuoneen kattoon upea yötaivas. Saat helposti makuuhuoneeseen uuden ilmeen ja tunnelman. Ohjeet makuuhuoneen katon maalaukseen löydät täältä. Katso myös tee se itse -ohjeet 8 tapaa käyttää verhotankoja. Katso__ ohjeet tehosteseinän tekoon Cellon 3D-paneelista__ ja kuinka tuot 3D-sisustuspaneelilla uutta ilmettä kotiin.

Muista myös kodin akustiikka

kodin-akustointi-k-rauta-akustiikkalevy-nelio-ja-pyorea-cont

Muista myös, että kodin äänieristyksen voi tehdä tyylikkäästi. Tutustus akustointiin ja akustointivinkkeihin täältä.

Katso lisää sisustusideoita ja -tyylejä

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje