K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Skandinaavinen sisustus

Päivitetty 23.03.2022

Skandinaavinen sisustus yhdistää luonnolliset materiaalit ja valon. Tutustu skandinaaviseen sisustustyyliin ja katso asiantuntijamme vinkit, joilla skandinaavinen sisustus onnistuu.

Skandinaavinen sisustus on sisustustyyli, jossa yhdistyy selkeys, modernit ratkaisut, vähäeleisyys ja vaaleus. Skandinaavinen sisustus tuo kodin sisustuksen keskiöön myös luonnonvalon, luonnonmateriaalit, harmoonisuuden ja käytännöllisyyden.

skandinaavinen-sisustus-artikkeli-1

Skandinaavinen sisustu onnistuu aidoilla materiaaleilla

Skandinaavinen sisustus on aitoja materiaaleja. Jos haluat onnistua skandinaavisen sisustuksen toteuttamisessa, suosi seuraavia aitoja materiaaleja: puu, puuvilla, villa, pellava, juutti, sisal ja lasi.

Skandinaavinen sisustus on värimaailmaltaan keveä ja valoisa. Suosi skandinaavisen sisustuksen toteutuksessa seuraavia sävyjä: valkoinen, beige sekä harmaan ja ruskean eri sävyt. Halutessasi voit luoda kontrastia lisäämällä sisustukseen hieman tummanharmaata tai mustaa.

skandinaavinen-sisustus-artikkeli-2

Skandinaavinen sisustus helposti

Skandinaavinen sisustus syntyy helposti, kun karsit kotoa kaiken ylimääräisen pois ja panostat valaistukseen ja hyödynnät luonnonvaloa kodin sisustuksessa. Muista myös suosia luonnonvaloa korostavia värejä. Lisäksi saat tuotua skandinaavista tyyliä, kun valitset kotiisi esimerkiksi graafisen tapetin, suuria laattoja, vaalean puulattian tai vaikkapa linjakkaita valaisimia.

Skandinaavinen sisustus Asuntomessuilla: Tutustu K-Raudan Ainoakotiin

skandinaavinen-sisustus-artikkeli-3

K-Rauta on mukana vuoden 2021 Asuntomessuilla Ainoa Fiksu -mallistoon kuuluvalla 110 m2 kokoisella kohteella. Kohde on sisustettu skandinaaviseen sisustustyyliin ja se on tehty lapsiperheen tarpeita mukaillen. Katso lisää täältä.

Näillä tuotteilla skandinaavinen sisustus onnistuu 

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje