K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen sisustus voidaan tehdä tuhansilla eri tuotteilla ja materiaaleilla. On kuitenkin hyvä tietää, mitä materiaaleja lastenhuoneen sisustuksessa kannattaa hyödyntää. Katso vinkit materiaaleihin sekä tuotteisiin ja tee tyylikäs sekä kestävä lastenhuoneen sisustus.

Lasten huoneen sisustus: vauvan huoneen sisustus

Vauvan huoneen sisustus on helppo toteuttaa, sillä perheen pienimmät harvoin valittavat sisustustyylistä. Vauvan huoneen sisustus onnistuukin, kun noudattaa vain omaa makuaan ja muistaa pitää käytännöllisyydestä kiinni.

Vauvan huoneen sisustuksessa kannattaa myös suosia värejä ja isoja kuvioita, sillä vauva rupeaa yllättävän nopeasti havainnoimaan ympäristöään. Silloin on hyvä, että vauvan huoneen sisustuksessa on tarjolla tarpeeksi ihmeteltävää. Jo pelkästään kirjava tai isokuvioinen tapetti voi riittää. Löydät kaikki tapetit täältä.

Alta löydät meidän suosikkimme vauvan huoneen sisustukseen. Lisää sisustustuotteita löydät täältä.

Lastenhuoneen sisustus: raikas ja koristeellinen sisustustyyli

Tämä tyyli sopii lapsille, jotka haluavat täyttää huoneensa raikkailla sävyillä sekä koristeellisilla ja yksityiskohtia huokuvilla sisustuselementeillä. Tämän sisustustyylin toteuttaminen lastenhuoneeseen voi olla todella hauska projekti toteuttaa yhdessä lapsen kanssa. Lisää piensisustuksen tuotteita löydät täältä.

Lastenhuoneen sisustus: rohkean seikkailijan sisustustyyli

Onko lapsesi aina menossa kohti uusia seikkailuja? Jos lapsen mieli halajaa tarinoita ja kokemuksia, yritä tarjota niitä lapselle luomalla lastenhuoneeseen seikkailun tunnelmaa. Tapetoi seinille viidakko, taikametsä tai vaikka valtameri.

Teinin huoneen sisustus

Teini-ikään kuuluu hyvin voimakas oman tyylin ja maun etsiminen sekä löytäminen. Tästä syystä teinin huoneen sisustus on aina lähes täysin teinin näköinen kokonaisuus. Koska kompromisseja ei teinin huoneen sisustuksessa tunneta, kannattaa vain keskittyä tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota. Alta löydät meidän ehdotuksemme teinin huoneen sisustukseen.

Muista myös kodin akustiikka ja muut ideat lastenhuoneeseen

kodin-akustointi-k-rauta-akustiikkalevy-nelio-ja-pyorea-cont

Muista myös, että kodin äänieristyksen voi tehdä tyylikkäästi. Tutustus akustointiin ja akustointivinkkeihin täältä.

diy-tiipiisanky-k-rauta-ak3

Lastenhuoneen sisustukseen voi tuoda persoonallista tyyliä rakentamalla itse huoneeseen jotain hauskaa ja näyttävää. Katso ohjeet esimerkiksi leikkikioskin tekoon, rakenna lastenhuoneeseen upea tiipii-sänky. tai nikkaroi hauska pöytä liimapuulevystä.

Katso lisää sisustusideoita ja -tyylejä

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje