K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kylpyhuoneen sisustus uusiksi pienillä muutoksilla

Päivitetty 04.10.2023

Näillä viidellä vinkillä muutat kylpyhuoneesi raikkaan näköiseksi käden käänteessä. Piristä kylpyhuoneesi sisustus edullisesti vaikka pyyhekoukkujen vaihdolla tai uudella puumatolla. Yksityiskohdilla on merkitystä myös kylppärissä!

1. Vaihda pyyhekoukut ja vessapaperiteline

kylpyhuoneen-sisustus-cello-pyyhekoukut-ja-muut-k-rauta

Päivittäisiin askareisiin saat ripauksen luksusta vaihtamalla pyyhekoukut ja vessapaperitelineen. Kiinnitä seinään useita pyyhekoukkuja, joihin voit ripustaa myös muita kevyitä tavaroita kuten koruja. Cellon tarrakiinnitteiset koukut eivät vaadi poraamista, niiden asennus onnistuu erittäin helposti. Valitse pyyhkeet sävy sävyyn, niin ilme pysyy tyylikkään yhtenäisenä. Piristä kokonaisuutta myös uudella kylpyhuonematolla.

2. Leikittele vetimillä

kylpyhuoneen-sisustus-uusiksi-pienilla-muutoksilla-krauta-nahkavedin-musta

Erilaisilla kalustevetimillä voit uudistaa kätevästi vaikkapa kylpyhuoneen kaappien tai saunan oven ulkonäköä. Haluatko kenties hauskat, klassiset, pyöreät vai modernit vetimet? Tutustu K-Raudan vedinvalikoimaan.

3. Sisusta seinähyllyillä ja sivukaapeilla

kylpyhuoneen-sisustus-uusiksi-pienilla-muutoksilla-krauta-hylly-cello

Seinähyllyt ja -kaapit ovat sekä kauniin näkösiä että pitävät järjestyksessä esim. kosmetiikan ja muut pöydillä lojuvat pientavarat. Katso myös kylpyhuoneen peilien valikoimaa.

4. Luo lämpöä ja turvallisuutta puumatolla

kylpyhuoneen-sisustus-uusiksi-pienilla-muutoksilla-krauta-puumatto-cello

Puumatolla viimeistelet kylpyhuoneen viihtyisyyden ja samalla estät inhottavat liukastumiset. Cellon puumatto on koottu valmiiksi käsitellyistä, kolmen sivun oksattomista mäntyrimoista ja se on helppo pitää puhtaana huuhtelemalla.

5. Tyylittele piensisustustuotteilla

sisusta-hyllyilla-kylpyhuoneen-sisustus-k-rauta

Kylpyhuoneeseen voi luoda helposti modernia kylpylätunnelmaa Cellon piensisustuksen tuotteilla, jotka ovat kivan pelkistettyjä ja värimaailmaltaan luonnonläheisiä. Ne sopivat kauniisti suomalaiseen kotiin ja ovat myynnissä valikoiduissa K-Raudoissa.

K-Raudan verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kylpyhuonetuotteita ja kylpyhuoneeseenkin sopivia piensisustustuotteita. Tutustu ja inspiroidu!

Katso myös V33 maalauskokemuksia, jossa vanha kylpyhuone sai uudet sävyt laattoihin maalaamalla.

Sinua voisi kiinnostaa myös kaakeleiden ja laattojen maalaus.

Kysy mitä vain remontoinnista – maksuton remonttineuvontamme auttaa.

Katso vinkkejä kylpyhuoneremonttiin!

Silmäniloksi ja hyödyksi kylpyhuoneeseen vaikkapa: 

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje