K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tulisija pihalle: Rakenna itse tai osta valmis tulisija

Elävä tuli on iso trendi. Hanki tunnelman tuojaksi valmis tulisija tai rakenna tulisija itse. Katso tulisijan teko-ohjeet ja tutustu valmiisiin tulisijoihin.

Rakenna tulisija itse

Tulisija rakentuu oikein, kun aloitat tulisijan tai nuotiopaikan rakentaminen pohjan kiveyksestä. Poista routiva maa-aines ja täytä kaivanto routimattomalla materiaalilla.

tulisija-pihalle-k-rauta-itse-tehty-tulisija

Nuotiopaikan pohja on rakennettu harmaista kaarrekivistä. Nuotioympyrään on käytetty pieniä mustia patinoituja muurikiviä. Musta muurikivi, 160x160x80 mm, 1,95 e/kpl, 501555909.

Levitä kantavan kerroksen päälle asennushiekkaa tai kivituhkaa ja lado pihakivet. Aloita keskeltä ja etene ulospäin kehä kerrallaan. Lopuksi saumaa kiveys hienolla hiekalla. Pohjan päälle voit rakentaa toiveidesi mukaisen tulisijan erilaisista kivi-, tiili- tai harkkomateriaaleista tai valamalla betonista. Kun tulisija on valmis, luo tulisijan ympärille viihtyisä ulko-olohuone rakentamalla tyyliin sopivat penkit istuskelua ja grillailua varten.

tulisija-pihalle-k-rauta-lakka-roihu

Antiikkinuotiopaikka Lakka Roihu sisältää kaiken tarpeellisen luonnonkivimäisen tulisijan tai nuotiopaikan rakentamiseen, harmaa 269 e + rahti, 501964699, musta 319 e + rahti, 501964694.

Hanki tulisija valmiina

tulisija-pihalle-k-rauta-espegard

Jos haluat nauttia tulesta eri paikoissa kuten puutarhassa ja rannalla, valmiit tulisijat, -padat ja -maljat ovat kätevä ratkaisu. Ne ovat jämäköitä, mutta silti riittävän keveitä liikuteltaviksi. Tällaisen tulisijan voi toki laittaa myös pysyvälle paikalle, jos et syystä tai toisesta halua kiinteää ratkaisua.

Tulisija ja paloturvallisuus: Muista nämä, kun rakennat tulisijan.

Perusta tulisijan paikka kyllin kauas rakennuksista, puista ja muista palavista materiaaleista. Älä koskaan jätä elävää tulta valvomatta ja tarkista kesäaikaan Ilmatieteen laitoksen varoitukset. Metsäpalo- ja ruohikkopalovaroitusten aikana avotulen teko on kielletty.

Hanki tulisija helposti K-Raudasta

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje