Piha vaatii talvella huoltoa

Tee pihasta turvallinen myös talvella. Jää ja lumi voivat tehdä pihasta erittäin liukkaan. Katon suuri lumikuorma rasittaa talon rakenteita ja aiheuttaa vaaratilanteita jalankulkijoille. Panosta siis kunnon välineisiin ja nauti pihahommista myös pakkasella.

Homma hoituu hyvillä työvälineillä

Kotipihan talvikunnossapitoon oivia välineitä ovat lumilapio ja lumikola. Jäinen pihatie muuttuu hetkessä turvallisemmaksi hiekoitussepelillä ja hiekoitusmurskeella. Asfalttia, renkaita, kasvillisuutta tai eläimiä vahingoittamaton jäänsulatusaine takaa myös tuskattoman kulun. Uudet harjakset sisältävä rappuralli estää tehokkaasti lumen kulkeutumista sisälle. Muista ergonomia lumenluonnissa, säästä selkää ja käytä käsi- ja jalkavoimia! Valitse sopiva työkalu käyttäjän koon mukaan.

Työvaatteet kuntoon

Kestävät työvaatteet hyvillä materiaaleilla ovat investointi, joka kannattaa! Vettä hylkivä, näkyvä talvitakki on nollakeleillä mukava työvaate runsaasti taskuja sisältävistä työhousuista puhumattakaan. Kosteutta kestävästä materiaalista tehdyissä talvihaalareissa viihtyy lumitöissä ja pilkillä. Lämminvuorelliset talviturvakengät takaavat mukavat työolot myös vaativampiin pihahommiin. Muista vuorilliset työkäsineet!