K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Esittelyssä Kimara Pontti: pihatalot, autotallit ja autokatokset

Päivitetty 16.11.2022

Rakenna itse, talkoilla tai timpurin kanssa! Omatoimirakentajien toiveista ja tarpeista syntynyt Pontti-mallisto sisältää laajan valikoiman puurakenteisia huviloita, piharakennuksia, autotalleja sekä autokatoksia. Rakentaminen on helppoa: teet perustukset ja saat tontille puuosatoimituksen ikkunoineen ja ovineen sekä havainnolliset ohjeet, joilla pääset eteenpäin. Tukea saat K-Raudasta.

Tutustu uuteen Kimara Pontti-mallistoon! Puurakenteisten rakennusten kokoaminen ja viimeistely on helppoa ja nopeaa. Monipuolinen mallisto sisältää huviloita, piharakennuksia sekä autotalleja ja -katoksia.

Pontti-malliston rakennukset on suunniteltu ulkoa tyylikkäiksi ja ajanhenkisiksi sekä tilaratkaisuiltaan toimiviksi. Toimitussisällöt on mietitty tarkkaan ja sovitettu sujuvasti rakennusprojektiin.

Yksi toimitus ohjeineen

Pontti-paketti toimitetaan tontille yhtenä toimituksena rakennusohjeineen, ja pääset helposti aloittamaan oman rakennusprojektisi. Voit valita pulpetti- tai harjakattoisen rakennuksen, ja pysty- tai vaakaverhouksen.

Kun runko on pystytetty, on aika valita sisäpuoliset ratkaisut, jotka voit tilata K-Raudastasi täsmätoimituksena työmaallesi.

Selaa Pontti-esitettä

Tutustu Pontti-mallistoon tarkemmin

K-Rauta-hero-banner

Pontti huvilat ja piharakennukset

Pontti-mallistossa on neljä eri huvilaa ja piharakennusta, joista on saatavilla 21 variaatiota. Kaikkien sisätilat voit suunnitella juuri sinun perheesi tarpeisiin sopivaksi. Tutustu ja valitse omasi!

Pientaloalueilla on usein käyttämätöntä tonttitilaa, ja moni haaveilee joko erillisestä etätyötilasta, vierasmajasta tai pihasaunasta. Mallistosta löytyy myös malleja, joissa on suosittuja omakotitalojen piirteitä pienemmässä kokoluokassa. Harjakattoinen talo pystyverhouksineen istuu saumattomasti suomalaiseen rakennuskantaan, ja päädyn isot harjaan saakka avautuvat ikkunat tuovat luonnon sisään.

Esimerkkejä mallistosta: 

K-Rauta-hero-banner

Pontti autotallit ja autokatokset

Kimara Ponttiin kuuluu laaja autotalli- ja autokatosmallisto: 9 eri kokoista mallia ja niistä 36 eri variaatiota. Tutustu ja valitse sopivin!

Pontti-autotalleista ja -katoksista on suunniteltu hieman totuttua väljempiä, jotta arki sujuu. Myös pyöräilijän tarpeet on otettu autotallien ja -katosten suunnittelussa huomioon.

Malliston muotokieli sopii valmiiksi rakennettuun ympäristöön, ja Pontti-autotallit muodostavatkin sopusointuisen parin niin modernin kuin perinteisen rakennuskannan kanssa. Luonnollisesti Pontti-huvilat ja -autotallit soveltuvat napakasti yhteen.

Esimerkkejä mallistosta: