K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Asenna itse älykästä turvaa kotiisi

Päivitetty 02.02.2023

Yale älylukkojen, valvontakameroiden sekä hälytinjärjestelmien avulla kodin turvaaminen, seuraaminen ja hallinnointi on älyttömän vaivatonta. Kaikkia laitteita on helppo käyttää ja ne voi myös asentaa itse. Sinun tarvitsee vain valita, millaista turvaa kotisi kaipaa.

Yale Doorman -älylukko vapauttaa sinut kotiavaimista

asenna-itse-alykasta-turvaa-kotiisi-k-rauta-yale-doorman

Haluaisitko päivittää kotisi ulko-ovet turvallisemmiksi ja päästä samalla eroon kotiavaimista? Yale Doorman on kodin ulko-ovien lukintaan suunniteltu älylukko, joka toimii koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. Älylukko on helppo asentaa itse lähes kaikkiin suomalaisiin oviin ja sen ohjelmointi onnistuu vaivatta ääniopastuksen avulla.

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmällä turvaat koko kotisi

asenna-itse-alykasta-turvaa-kotiisi-k-rauta-yale-halytysjarjestelma-fiilis

Yale Smart Home -hälytinpaketti on hyvä valinta koko kodin turvaamiseen. Hälytinpakettiin voi liittää yhteensä 40 eri lisätarviketta ja sen hallinta sujuu helposti mobiiliapplikaatiolla. Yale Smart Home -järjestelmää voi myös laajentaa älykodin muilla järjestelmillä kuten Philips Hue -älyvalaistuksella.

Yale Smart Home Wifi -kamera tallentaa tarkasti kaiken, mitä kodissa tapahtuu

asenna-itse-alykasta-turvaa-kotiisi-k-rauta-yale-wifi-kamera

Yale Smart Home WiFi -kamera on ainoastaan sisäkäyttöön suunniteltu valvontakamera, joka tallentaa korkealaatuista kuvaa niin yöllä kuin päivälläkin. Huomaamaton ja tyylikäs kamera toimii wi-fi-tekniikalla. Hallinnoit valvontakameraa kätevästi Yale View -sovelluksen avulla omalla älypuhelimellasi.

Yale paloturvakaappi suojaa kaikkein tärkeimmät dokumentit ja tavarat

asenna-itse-alykasta-turvaa-kotiisi-k-rauta-yale-kassakaappi

Yalen YFM/420 -paloturvakaappi pitää huolta sinun ja perheesi kaikkein tärkeimmistä papereista sekä tavaroista. Paloturvakaapissa on valaistu hipaisunäppäimistö, joka ohjaa lukkoa. Paloturvakaapin korkean tason lukko mahdollistaa yli miljardi erilaista koodia, mikä tekee siitä todella turvallisen tärkeiden asioiden säilyttämiseen.

Paloturvakaappiin voit asentaa halutessasi käyttökoodin lisäksi myös kertakäyttökoodin, joka lakkaa toimimasta yhden käytön jälkeen. Yalen paloturvakaappi on testattu NT Fire 017 –normin mukaan paloturvaluokkaan 60 min. Kaapin sisällä säilytettävät paperidokumentit säilyvät siis, vaikka kaappi altistuisi 945 °C:n kuumuudelle.

HD-tason kameravalvontaa pihalle laadukkailla valvontakameroilla

asenna-itse-alykasta-turvaa-kotiisi-k-rauta-yale-cctv

Valvontakameroiden avulla pysyt jatkuvasti tietoisena pihapiirisi tapahtumista. HD-tason kameravalvonta onnistuu helposti Yale Smart Home CCTV -valvontakamerakokonaisuuden avulla. Yale Smart Home CCTV on kahden kameran ja kovalevyn valvontakamerakokonaisuus, joka kuvaa selkeästi myös yöllä ja huonoissa sääolosuhteissa. Hallinnointi hoituu helposti puhelinsovelluksella.

Hallinnoi kaikkia laitteita helposti mobiilissa

asenna-itse-alykasta-turvaa-kotiisi-k-rauta-yale-mobiili

Yale hälytysjärjestelmää ja lukkoja on mahdollista hallita helposti Yale Home -mobiiliapplikaatiolla. Mikäli haluat hallita Yale Doormania älypuhelimen avulla, tarvitset vain lisävarusteena saatavan lukkomoduulin sekä keskusyksikön. Tämä mahdollistaa ulko-oven etäavauksen esimerkiksi postinkantajalle.

Yale kuluttajapalvelu auttaa

Yalen kotimainen kuluttajapalvelu auttaa kaikissa Yale tuotteisiin, niiden asennukseen ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää: yale.fi

Katso myös:

Turvaa kesämökkisi ja kotisi Yale Smart Living -hälytysjärjestelmällä

Yale Doorman -älylukko ja Yale Smart Home -hälytinjärjestelmä testissä

Tilaa uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje