Näytetään 296 tuotetta

Sivulta löydät monikäyttöiset Philips Hue -valaistustuotteet, joilla saat langattomasti ohjattua valaistusta ja luotua sisätilan valaistukseen aivan uudenlaisen maailman. Voit ohjata koko kodin valaistusta, ulkona ja sisätiloissa samanaikaisesti, tai muuttaa valaistusta yhdessä tilassa kerrallaan.

Älyvaloilla lisää tunnelmaa myös viihteeseen

Philips Hue -valaisimien ja lamppujen 16 miljoonalla värisävyllä voit luoda erilaisia valaistusasetuksia kotiisi ja luoda kotiisi tunnelman, jota en ole ennen päässyt kokemaan. Valojen avulla saat lisää energiaa aamuun tai tunnelmallista valoa illallispöytään. Enää mielikuvituksesikaan ei ole rajana valaistuksessa.

Älyvalot voidaan yhdistää toimimaan yhdessä musiikin, elokuvien tai videopelien kanssa. Voit siis tuoda vaikuttavan viihdemaailman tunnelman myös kotiisi ja saat lempiviihteestäsi entistä enemmän irti.

Philips Hue –älyvalaistus on helppo asentaa käyttöösi

Valaistusjärjestelmän keskuksena toimii silta (Bridge), jonka kautta valaisimet ja lamput yhdistyvät kodin langattomaan verkkoon. Valaistuksen ohjaus on helposti hallittavissa kännykkäsovelluksen kautta. Pakkauksen mukana tulevan asennusohjeen avulla käyttöönotto tapahtuu helposti ja kätevästi. Erillisiä työkaluja asennukseen ei tarvita.

Valaistusta voidaan ohjata niin bluetoothilla, langattoman verkon välityksellä sekä myös ääniohjauksella Alexan ja Google Assistantin kautta.  

Etänä ohjattava Philips Hue tuo vapautta ja turvaa

Kotisi valaistusta on helppo säätää sovelluksen avulla oletpa sitten missä tahansa. Voit säästää sähkökuluissa, kun sammutat valot aina lähtiessäsi. Huen avulla tuo tapahtuu, vaikka vielä matkalla töihinkin. Pitkän lomamatkan ajaksi saat myös valaisimilla kotisi näyttämään asutulta. Tämänkin saat tehtyä kätevästi etänä missä päin tahansa maailmaa.

Lisätietoja Philips Hue -älyvalaistuksen tuomista mahdollisuuksista voit lukea myös Philips Hue -aiheisesta artikkelistamme. Älyä kodin turvallisuuteen ja valvontaan saat myös moderneilla Yale Smart Living -tuotteilla.

Älyvalot kotiisi K-Raudasta

Tutustu sivuillamme älykkäisiin ja useisiin monipuolisiin valaistustuotteisiimme sekä valikoimamme ledivaloihin. Muutamalla klikkauksella tilaat lisää  älykkäämmin toimivaa valoa päivääsi. Tutustu myös brändeihin Ledvance Smart, Eglo Connect sekä Trio Wiz. Älyvaloilla saat lisää valoa ja väriä päivääsi!