Näytetään 243 tuotetta

Eglo Connect -valoilla ohjaat tarkkaan ja yksilölisesti valaistusta kotonasi. Käytössäsi on 16 miljoonaa värisävyä, joista yhdistät täydellisen valaistuksen ja tunnelman kotiisi, ja vaikka oman ajastetun väri- ja valomaailman eri ajankohtiin. Lamppuja ohjataan kätevästi älypuhelimella, tabletilla tai Eglon kauko-ohjaimella.

Eglo Connect täydellisesti hallittavaan valaistukseen    

Eglon valoilla yhdistät älylaitteet ohjaamaan fiksusti yksittäisiä valonlähteitä tai valaistusta kokonaisuudessaan yhtäaikaisesti. Eri värisävyin ja kirkkauksin luot täydellisen tunnelmavalon niin työntekoon, elokuvien katseluun kuin tunnelmalliseen yhdessäoloon.

Kokonaisuuteen kuuluvat tai yksittäiset led-lamput ja valaisimet ovat helppoja asentaa sekä ottaa käyttöön. Voit hankkia kätevän kauko-ohjaimen ohjataksesi valaistusta tai käyttää sitä maksuttoman älypuhelinsovelluksen avulla joko kännykällä tai tabletilla koska vain. Sovelluksella sekä ohjaimella himmennät valoa pehmeästi vaikka elokuvan alkaessa tai tallennat muistiin erilaisia valokokonaisuuksia, vaikka toimimaan ajastetusti eri kellonaikoihin. Sovelluksesta löydät myös hyviä valmiita valaistusasetuksia, joita voit valita vaikka tunnelmaksi pimeneviin iltoihin tai piristämään aikaisiin aamuihin.

Älykäs valaistus kotiin Eglo Connectilla

Valikoimastamme saat hyviä vaihtoehtoja erilaiseen valaistukseen. Saat meiltä myös perinteisemmät halogeenilamput kuin energiatehokkaat leditkin. Erilaisilla valaistusratkaisuilla teet kodistasi viihtyisämmän sekä tietysti valaiset pihat, kylpyhuoneet, makuuhuoneet ja kodin työpisteet. Erilaisilla moderneilla älyvaloilla saat vielä lisää fiksuja ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, joilla hallitse vaikka koko kodin valaistusta tai osaa siitä.

Tältä sivulta löydät valikoimamme älykkäät Eglo Connect -valaisimet sekä -lamput. Tutustu tuotteisiin ja tilaa itsellesi helppokäyttöiset ja modernit valaistusratkaisut käyttöösi. Meiltä älykkäitä valaistusratkaisuja myös brändeiltä Philips Hue, Trio Wiz sekä Ledvance Smart.