Näytetään 121 tuotetta

Yale on osa vuonna 1994 perustettua ASSA ABLOY -lukituskonsernia, joka syntyi ruotsalaisen ASSAn ja suomalaisen Abloyn yhdistäessä liiketoimintansa. Yale on kansainvälinen lukituksen kuluttajabrändi, joka valmistaa alansa johtavia lukitusratkaisuja.

Yale on alkujaan yksi maailman vanhimpia lukitusteollisuuden toimijoita.

Yalen juuret ylettyvät 1840-luvulle, jolloin yrityksen perustaja Linus Yale alkoi kehittämään uusia korkean turvatason lukkoja esimerkiksi pankkien käyttöön. ASSA ABLOY konserni osti Yalen omistukseensa 2000-luvun alussa ja nykyään se kehittää muun muassa älykkäitä kotien lukitsemiseen tarkoitettua ratkaisuja, kuten Yale Doorman -älylukot, palohälyttimet, Yale-turvakaapit sekä valvontakamerat kotisi turvaksi.

Yale Doorman – älykkäämpi ja turvallisempi älylukko kotiin

Doorman on älykkäämpi vaihtoehto kodin ulko-ovien lukitsemiseen. Sen avulla ovien lukitseminen ja avaaminen on kätevämpää kuin koskaan ennen. Se sopii useimpiin suomalaisiin oviin, ja asennat sen helposti käyttövalmiiksi ääniopastetun ohjeen avulla. Älylukko kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita, niin kylmiä kuin kuumempia lämpötiloja.

Älylukkojen hallinta tapahtuu vaikka kätevästi mobiililaitteella. Kaikki ominaisuudet ovat käytössäsi, käytätpä sovellusta itse missä vain. Tarvittaessa oven avaus tapahtuu etänä puhelimellasi tai kätevästi kulkutunnisteella kotiin tullessasi.

Älylukoilla lukituksen hallinta mistä ja milloin vain

Voit unohtaa huolehtimisen avainten joutumisesta vääriin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste on helppo poistaa käytöstä välittömästi. Avaimettomuus tekee lisää turvallisuutta, kun pihapiiriin ei tarvitse piilottaa vara-avaimia. Tilapäinen kulkukoodi mahdollistaa ovesta kulkemisen kenelle tahansa, jos sille tulee tarvetta.

Doorman -älylukon automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa. Voit avata kotisi oven etänä milloin vain, vaikka talonmiehelle tai avaimen unohtaneelle perheenjäsenelle, vaikka et itse ennättäisi paikalle.

Älylukko osaksi modernia kotia

Yale Doorman -älylukot voidaan yhdistää osaksi Yale Smart Living -kokonaisuutta, jolloin ulko-ovien lukot voit avata ja lukita juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla – koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi. Tutustu artikkeliimme Yale Doorman -lukoista!

Tutustu valikoimamme lukkoihin, valvontalaitteisiin sekä saatavilla oleviin lisätarvikkeisiin tällä sivulla ja helpota elämääsi nykyaikaisilla lukitusratkaisuilla. Muista myös, että Yale Doorman -älylukot ovat myös Verisure-yhteensopivia. Lisää lukkovalikoimaa sekä lukitusratkaisuja löydät myös Abloyn tuotteista.