Näytetään 324 tuotetta

110-vuotias suomalaisperäinen Abloy on johtava lukkojen, lukitusjärjestelmien ja rakennushelojen valmistaja, sähkölukkojen tuotekehityksen maailmanjohtaja sekä haittalevysylinteriteknologian uranuurtaja. Vuodesta 1994 se on kuulunut ruotsalaisen Assa Abloy -konsernin omistukseen. Innovatiivisesta historiasta kertoo, että Suomen keksintösäätiö on noteerannut ABLOY-lukon Suomen parhaaksi keksinnöksi. Alallaan se on yhä aivan omaa luokkaansa, ja tuotteita myydäänkin jo ympäri maailman.

Abloy tarjoaa maan tunnetuimmat ja luotetuimmat lukitusratkaisut

Abloy on myös äänestetty yhdeksi arvostetuimmista suomalaisista brändeistä. Sen ratkaisuissa yhdistyvät testatut ja sertifioidut laatutuotteet sekä vahva turvallisuusalan asiantuntemus. Lukitusalan edelläkävijän ja luotetun brändin vahva asema on ansaittu kehittämällä jatkuvasti uusia, innovatiivisia ratkaisuja ovien turvalliseen avaamisen ja sulkemiseen. Yritys on tunnettu luotettavuudestaan, ja se pyrkii tarjoamaan asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja samalla rakentamalla meille kaikille luotettavampaa yhteiskuntaa.

Abloylta kestävät lukot, oven painikkeet ja muuta helat jokaisen käyttöön

Monipuolisen valikoiman tuoteryhmiin kuuluvat muun muassa oven ja ikkunan painikkeet, ovien peitekilvet, lukot ja lukkopesät sekä oviautomatiikan tuotteet. Uusimpina lukitusratkaisuna markkinoille ovat tulleet erilaisen digitaalisen lukitsemisen tuotteet, kuten Yale Doorman -älylukot, joita yritys markkinoi Suomessa. Abloy-brändin tunnetut ovi- ja lukitsemisratkaisut suojaavat koteja, kiinteistöjä ja kulkuvälineitä ympäri maailman. K-Raudan valikoimista löytyvät lisäksi niin ikään myös älykkään kodin Yale Smart Living -ratkaisut lukitsemiseen sekä kodin valvontaan.

Lukitse ovesi ja irtaimistosi hyvin niin kotona, mökillä kuin varastoissa, ja nukut yösi paremmin. Tutustu tuotteisiin sivuillamme ja tilaa parhaat lukitusratkaisut omaan tarpeesi.