Asenna itse älykästä turvaa kotiisi

Yalen älylukkojen, valvontakameroiden sekä hälytinjärjestelmien avulla kodin turvaaminen, seuraaminen ja hallinnointi on älyttömän vaivatonta. Kaikkia laitteita on helppo käyttää ja ne voi myös asentaa itse. Sinun tarvitsee vain valita, millaista turvaa kotisi kaipaa.

YALE DOORMAN -ÄLYLUKKO VAPAUTTAA SINUT KOTIAVAIMISTA

Haluaisitko päivittää kotisi ulko-ovet turvallisemmiksi ja päästä samalla eroon kotiavaimista? Yale Doorman on kodin ulko-ovien lukintaan suunniteltu älylukko, joka toimii koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. Älylukko on helppo asentaa itse lähes kaikkiin suomalaisiin oviin ja sen ohjelmointi onnistuu vaivatta ääniopastuksen avulla.

YALE SMART HOME -HÄLYTYSJÄRJESTELMÄLLÄ TURVAAT KOKO KOTISI

Yale Smart Home -hälytinpaketti on hyvä valinta koko kodin turvaamiseen. Hälytinpakettiin voi liittää yhteensä 40 eri lisätarviketta ja sen hallinta sujuu helposti mobiiliapplikaatiolla. Yale Smart Home -järjestelmää voi myös laajentaa älykodin muilla järjestelmillä kuten Philips Hue -älyvalaistuksella tai Amazon Alexa -tuotteistolla.

HD-TASON KAMERAVALVONTAA LAADUKKAILLA VALVONTAKAMEROILLA

Valvontakameroiden avulla pysyt jatkuvasti tietoisena pihapiirisi tapahtumista. HD-tason kameravalvonta onnistuu helposti Yale Smart Home CCTV -valvontakamerakokonaisuuden avulla. Yale Smart Home CCTV on kahden kameran ja kovalevyn valvontakamerakokonaisuus, joka kuvaa selkeästi myös yöllä ja huonoissa sääolosuhteissa. Hallinnointi hoituu helposti puhelinsovelluksella.

HALLINNOI KAIKKIA LAITTEITA HELPOSTI MOBIILISSA

Yale Smart Home -tuotteita ja lukkoja on mahdollista hallita helposti Yale Smart Living Home -mobiiliapplikaatiolla. Mikäli haluat hallita Yale Doormania älypuhelimen avulla, tarvitset vain lisävarusteena saatavan lukkomoduulin sekä keskusyksikön. Tämä mahdollistaa ulko-oven etäavauksen esimerkiksi postinkantajalle.

YALE KULUTTAJAPALVELU AUTTAA

Yalen kotimainen kuluttajapalvelu auttaa kaikissa Yale tuotteisiin, niiden asennukseen ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää: yale.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 36 Ei 4