K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Ikkunanpesu

Päivitetty 05.11.2021

Ikkunanpesu tulisi tehdä kaksi kertaa vuodessa. Ikkunanpesu onnistuu helposti kunnon välineillä. Katso tarvikkeet ikkunanpesuun.

Ikkunanpesu kannattaa tehdä keväällä ja syksyllä, mikäli haluat nauttia puhtaista ikkunoista mahdollisimman pitkään. Ikkunanpesu kannattaa aina tehdä siihen tarkoitetuilla välineillä, jotta homma sujuu helposti.

ikkunanpesu-k-rauta-artikkeli-1

Ikkunanpesu nopeasti: Valitse ikkunapesuri

Mikäli haluat hoitaa ikkunanpesun kevyesti ja nopeasti, on ikkunapesuri hyvä vaihtoehto hommaan. K-Raudasta löydät ikkunapesurit sekä tarvikkeet, joiden avulla ikkunanpesu on nopeaa ja kevyttä. Ikkunapesurit ja tarvikkeet löydät täältä. Ikkunapesureita on kevyt ja helppo käyttää, ja ne sopivat myös vaikkapa suihkuseinien ja muiden tasaisten pintojen puhdistamiseen. Ikkunapesurit eivät valuta vettä tai jätä raitoja ikkunaan.

ikkunanpesu-k-rauta-artikkeli-2

Ikkunanpesu perinteisillä välineillä

Ikkunanpesu onnistuu myös ilman ikkunapesuria. Jos haluat saada ikkunat puhtaiksi ilman ikkunapesuria, kannattaa hankkia laadukas ja perinteisempi ikkunanpesin-kuivain jatkovarrella. Näin saat ikkunat puhtaaksi helposti.

Lisää vinkkejä puhdistukseen ja pesuun

Jos haluat lukea lisää vinkkejä siivoukseen, puhdistukseen tai pesuun, käy tutustumassa Joulusiivous-artikkeliimme tai lue Kärcher SC4 Easyfix -höyrypuhdistimen sekä Kärcher OC3 Plus Mob -painepesurin testitulokset.

Näillä ikkunanpesu onnistuu 

Ikkunapesin SINI mikrokuitu 29cm 34931

Ikkunapesin SINI mikrokuitu 29cm 34931

11,90 € / kpl

ToimitettavissaToimitettavissa, alkaen 2 työpäivää
MyymäläsaatavuusKatso saatavuus myymälöissäMyymäläsaatavuus

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje