K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Älyvalaistus pihalle ja kotiin

Päivitetty 05.08.2020

Älyvalaistuksen avulla teet pihastasi turvallisemman ja voit helposti muokata pihan tunnelmaa mielesi mukaan. Älyvalaistuksen asentaminen omalle pihalle ei vaadi myöskään isoja pihan muutostöitä. Katso älykkään ulkovalaistuksen lisäksi myös vinkit kodin älyvalaistukseen.

Älyvalaistus tuo aivan uusi mahdollisuuksia pihavalaistuksen suunnitteluun ja käyttöön. Nykyisten älyvalaisimien ohjaus on helppoa ja tarkempaa, minkä lisäksi myös erilaisten valaistusvaihtoehtojen määrä on kasvanut.

Nykyiset älyvalaistusjärjestelmät mahdollistavat myös valaistuksen automatisoinnin sekä etäohjauksen. Voit halutessasi säätää älyvalot syttymään ja sammumaan itse valitsemanasi ajankohtana. Katso kaikki EGLO Connect -tuotteet täältä.

alyvalaistus-pihalle-ja-kotiin-k-rauta-artikkeli-ulkovalo

Älyvalaistus tuo käyttäjälle mukavuutta ja lisää turvallisuutta sekä energiansäästöä

Älyvalaistuksella voit säädellä ulkovalojen voimakkuutta, värilämpötiloja, värejä sekä aktiivisia valaisimia. Näin voit aina muokata ulkovalaistuksesta juuri sinulle sopivan kokonaisuuden tarpeen mukaan.

Voit myös halutessasi liittää älyvalaistusjärjestelmääsi langattomia liike- ja hämärätunnistimia. Ne takaavat, että valaistus toimii juuri silloin kun pitää ja lisäävät merkittävästi pihan turvallisuutta. Älyvalaistus säästää myös sähköä, kun valot palavat vain silloin, kun niitä oikeasti tarvitaan.

alyvalaistus-pihalle-ja-kotiin-k-rauta-artikkeli-suunnitelma

Älyvalaistuksen muuntelu ja ohjailu on todella helppoa

Älyvalaistuksen suurimpia etuja perinteisiin valaistusratkaisuihin verrattuna on sen nopea muunneltavuus ja helppo ohjaus. Kun kaikki ulkovalot on yhdistetty samaan järjestelmään, voit helposti ohjata ja hallinnoida kaikkia valoja joko kaukosäätimellä tai helppokäyttöisellä mobiiliapplikaatiolla.

alyvalaistus-pihalle-ja-kotiin-k-rauta-artikkeli-ohjaus

alyvalaistus-pihalle-ja-kotiin-k-rauta-artikkeli-ohjaus

Älyvalaistuksen asennus on nopeaa

Älyvalaistuksen asentaminen on nopeaa, eikä pihalla tarvitse tehdä isoja muutostöitä. EGLO Connect -lamput voi nimittäin asentaa pihalle jo olemassa oleviin pihavalaisimiin. Korvaat siis vain vanhat lamput uusilla EGLO Connectin lampuilla.

Älykäs valaistus sisälle ja ulos – EGLO Connect tarjoaa kaiken, mitä kodin älyvalaistukseen tarvitset

EGLO Connectin järjestelmään kuuluu älyvalaisimien- sekä lamppujen lisäksi liike- ja hämärätunnistimet. EGLO Connectin ohjauslaitteet verkottuvat toisiinsa langattomasti suljetun Bluetooth-yhteyden avulla. Liike- ja hämärätunnistimet voit sijoitella vapaasti, sillä ne ovat paristokäyttöisiä.

alyvalaistus-pihalle-ja-kotiin-k-rauta-artikkeli-ohjausyksikko

alyvalaistus-pihalle-ja-kotiin-k-rauta-artikkeli-ohjausyksikko

Voit halutessasi liittää älyvalaistusjärjestelmäsi internetiin langattomalla WiFi-yhteydellä. Kun älyvalaistusjärjestelmä on liitetty verkkoon, voit ohjata älyvalaistusta mistä ja milloin vain, kunhan sinulla on käytössäsi toimiva internet-yhteys. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä silloin, jos olet esimerkiksi pitkällä lomamatkalla, ja haluat saada asuntosi näyttämään asutulta. Huomaathan, että EGLO Connect tarvitsee Wifi-yhteyden muodostamiseen EGLO Connect Plug -reitittimen.

EGLO Connectin älyvalaistusjärjestelmää on helppo hallita

EGLO Connectin älyvalaistusjärjestelmää hallitaan joko järjestelmän omalla kaukosäätimellä tai mobiililaitteeseen ladatulla sovelluksella. Voit hallinnoida niin ulko- kuin sisävalaistustakin yhdellä ja samalla säätimellä.

EGLO Connect –älyvalaistujärjestelmän perushallintaan riittää erinomaisesti kaukosäädin. Sen avulla voit ohjata valaistuksen perustoimintoja, kuten kytkeä valaistuksen päälle ja pois, himmentää valaistusta sekä säätää värilämpötilaa.

Jos haluat tehdä älyvalaistuksen tarkempaa hallintaa, löydät sitä varten suunnitellun ilmaisen sovelluksen App Storesta ja Play-kaupasta.

EGLO Connectia voi hallita myös puheohjauksella, mikäli sinulla on käytössä Amazonin Alexa- tai Googlen Assistant -virtuaaliavustaja.