K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tämän hetken trendikkäimmät valaisimet

Näyttävyyttä, rohkeita muotoja, hallittuja linjoja sekä yksinkertaista kauneutta. Tämän hetken trendikkäimmät valaisimet tuovat kotiisi ilmettä ja valoa juuri sinun tyyliisi sopivalla tavalla. Tutustu upeisiin valaisimiin sekä valaisinuutuuksiin ja koe koti uudessa valossa.

Designia Suomesta: Upeat design-valaisimet ja suomalaiset suunnittelijat

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-sessak-design-from-finland-kollaasi

Tutustu suomalaisiin suunnittelijoihin:

Matti Syrjälä

Sessakin upeat Kaksi-, Länsi- ja Poiju-valaisimet ovat valaisinsuunnittelija Matti Syrjälän designia. Syrjälä on aaltoilevan säteilyn mestari ja muotoilullaan hän ohjailee valoa tarkasti niin kodeissa kuin konttoreissakin. Oman kodin valosuunnitteluun Syrjälä antaa neuvoksi yksinkertaisen nyrkkisäännön.

– Valaistuksen himmentäminen! Yleisvalaistusta himmentämällä valaistuksen saa mukautumaan erilaisiin toimintoihin, sillä valoa pitää olla riittävästi, ettei joudu siristelemään silmiään. Lisäksi tarvitaan erilaisia pöytä- ja lattiavalaisimia, joilla saadaan luotua erilaisia tunnelmia.

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-sessak-design-from-finland-kollaasi-2

Laura Väre

Sessakin Napa, Pisara ja Lakki ovat muotoilija Laura Vären trenditietoista käsialaa. Vären valaisimilla saat rakennettua tyylitietoisen kokonaisuuden, joka tuo tilaan kodikkuutta ja toimivuutta. Suunnittelijana Väre pyrkii haastamaan itsensä ja kehittämään pitkäkestoisia, arkeen sointuvia valaisimia.

– Tärkeintä on että valaisin toimii sille tarkoitetussa käyttötarkoituksessa. Se on selkeä, kaunis ja helposti ymmärrettävä.

Jenni Inkeroinen

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-sessak-design-from-finland

Jenni Inkeroisen suunnittelema pelkistetyn tyylikäs Lehmus-riippuvalaisin on saanut inspiraationsa metsässä lehtien välistä siivilöityvästä valosta. Lehmus-valaisin sopii yhtä hyvin skandinaavisen rauhalliseen tilaan kuin runsaampaankin sisustukseen. Luonteva paikka Lehmus-valaisimelle on keittiön pöydän yllä tai olohuoneessa.

Trendikkäimmät kattovalaisimet: Nyt otetaan tila haltuun

Tämän hetken trendikkäimmät ja upeimmat kattovalaisimet ovat kaikkea muuta kuin pelkästään valaisimia. Näillä valaisimilla haetaan huomio, avataan keskusteluja ja määritellään jopa kokonaisen huonetilan ilme ja tyyli.

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-eglo-skoura

Upea ja näyttävä messingin värinen Eglo Skoura-riippuvalaisin lumoamaan kotisi sisustuksen.

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-planet

BY RYDENS PLANET 66 -riippuvalaisin on trendikäs, jännittävä ja näyttävä valaisin, jonka näyttävät levyt tekevät Planetista todellisen katseenvangitsijan.

Mitä jos siirtäisit katseen pois katosta?Trendikkäimmät lattiavalaisimet ovat todellisia katseenvangitsijoita

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-trio-cross

Lattiavalaisimet ovat erinomainen tuki kattovalaisimille ja auttavat luomaan tilaan erinomaisen valaistuksen. Mutta puhuttaessa ilmeestä ja sisustuksesta, trendikkäimmät lattiavalaisimet voivat parhaimmillaan haastaa kattovalaisimet katseenvangitsijoina. Oikein sijoteltuina ne antavat paitsi erinomaisesti valoa myös luovat tilaan upeaa tyyliä ja ilmettä.

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-trio-oakland

Trendikkäimmät pöytävalaisimet

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-ledvance

Pöytävalaisimet tarjoavat valoa esimerkiksi lukupöydälle, mutta samalla ne täydentävät huoneen ilmettä. Tämän hetken trendikkäimmät pöytävalaisimet ovat linjoiltaa selkeitä ja tyyliltään yksinkertaisia, joten niillä tuo paitsi valoa tilaan myös tyyliä ja yksityiskohtaisuutta.

Puusisustus näkyy nyt myös valaisimissa

trendikkaimmat-valaisimet-artikkeli-puuvalaisin

Jo pidemmän aikaa tasaisesti suosiotaan kasvattanut puusisustaminen alkaa nyt näkyä myös valaisimissa. Näillä upeilla puuvalaisimilla täydennät kotisi puusisustusta tai tuot puun luonnollisesti osaksi kotisi ilmettä.