K-Rauta-hero-banner

Ero kuin yöllä ja päivällä

Tutustu loistavaan valaisinvalikoimaamme ja rakenna toimiva sekä tyylikäs valaistus. Olet sitten suunnittelemassa kodin, pihan, terassin, puutarhan tai vaikka mökin valaisua, K-Raudan yli 4000 valaisimen valikoimasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivat valaisimet.

Tyylikkäät piha- ja ulkovalaisimet K-Raudasta

Tutustu valikoimaan

Kauniit koristevalot K-Raudasta

Tutustu valikoimaan
K-Rauta-hero-banner

Luo toimiva ja tyylikäs sisävalaistus

Laajasta sisä- ja sisustusvalaisimien valikoimastamme löydät varmasti tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Tutustu valikoimaan ja katso vinkit toimivan sisävalaistuksen toteutukseen.

Suosituimpia sisustusvalaisimia: 

K-Rauta-hero-banner

Ulkovalot ja pihavalot

Toimiva ulkovalaistus lisää turvallisuutta sekä tyylikkyyttä. Ulkovalaisimet lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta erityisesti syksyllä ja talvella, kun päivät ovat lyhyitä. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia ulkovalaisimia, joilla toteutat tyylikkään ja toimivan ulkovalaistuksen.

Suosituimpia ulkovaloja: 

K-Rauta-hero-banner

Koristevaloilla tunnelmaa sisälle ja ulos

Valaise piha ja terassi kauniisti tyyliisi sopivilla koristevaloilla. K-Raudasta löydät runsaasti tyylikkäitä koristevaloja sekä koristevalosarjoja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Tutustu valikoimaan ja nappaa parhaat ideat koristevalojen käyttöön.

Suosituimpia koristevaloja: 

K-Rauta-hero-banner

K-Raudasta löydät yli 4000 valaisinta

Tutustu K-Raudan laajaan valaisinvalikoimaan! Meiltä löydät tyylikkäät ja kauniit valaisimet niin sisälle kuin ulkotiloihin.

K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin