K-Rauta-hero-banner

Schneider Electric - löydä sisustukseesi sopivat sähkökalusteet

Pinta-asennettavat sähköasennuskalusteet

Exxact- ja Renova -sarjojen uudet pinta-asennuskalusteet varmistavat, että pinta-asennuskin näyttää hyvältä ja onnistuu joka kerta!

Schneider Electriciltä löydät valokytkimet ja pistorasiat sisustukseen kuin sisustukseen. Tarjoamme jatkuvasti uusia älykkäitä, käytännöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja kaikkiin kodin tiloihin. Tutustu laajaan valikoimaamme sähkökalusteita, ja valitse omasi. Ideakuvastostamme nappaat parhaat vinkit ja ratkaisut kotiisi.

Sinun kotisi – sinun tyylisi

Schneider Electricin sähkökalustevalikoima on kehitetty vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia. Valikoimamme on suunniteltu ajatellen niin asentajia kuin kuluttajiakin. Yhtä huoneistoa kohden tarvitaan jatkossa useampia pisto- ja tietoliikennerasioita.

Nykyisin sisustusratkaisuihin halutaan useampia muotoiluvaihtoehtoja ja värejä. Moni haluaa myös varustaa kotinsa erilaisia arkea helpottavilla toiminnoilla, kuten liiketunnistimella, ajastimella tai yövalolla.

schneider-electric-kampanjat-krauta-content

Jennin valinta on Exxact!

Exxact-sähköasennuskalusteemme sopivat vaativaankin makuun ja monenlaiseen sisustukseen. Katso videolta, mitä Jenni Ahola kertoo uuteen taloonsa tekemistään valinnoista.

Renova – ajattoman kaunis

Klassinen ajaton muotoilu, joka ei koskaan vanhene. Renova-valikoimastamme löydät kauniit ja hienosti viimeistellyt komponentit vanhanaikaisista kiertokytkimistä uudenaikaisiin valonsäätimiin ja datapistorasioihin.

renova-schneider-electric-kampanjat-krauta-content

Kolme vinkkiä, jotka pitää mielessä valokytkinten ja pistorasioiden suhteen!

  • Aisti talon henki. Ota huomioon talon tai huoneiston rakennusvuosi, jos kyseessä on vanhempi, valitse sinne ajan henkeen sopivat retrot Renovat tai jos suunnitelmissa on uudiskohde, huippumodernit Exxactit sopivat täydellisesti.
  • Älä tee kompromisseja yksityiskohtien kanssa. Sähköasennuskalusteet ovat helpommin muokattavissa kuin esimerkiksi lattia, mutta laadukkaat ja tyylikkäät asennuskalusteet ovat ehdottomasti sijoituksen väärti.
  • Varmista sähköasentajasi kanssa, että suunnitelmassanne on riittävästi pistorasioita. Niitä tarvitsee yleensä enemmän kuin uskotkaan.

hamarakytkin-schneider-electric-kampanjat-krauta-content

"Turvallista tunnelmaa koko perheelle"

Kodin turvaa ja suojaa

Asennuskalusteemme on valmistettu laadusta, luotettavuudesta sekä turvallisuudesta tinkimättä. Meiltä löytyy ratkaisut myös elämää helpottaviin toimintoihin, kuten liiketunnistimet, joiden pehmeä valo saattelee kulkijan mukavasti perille. Voit käyttää opastusvaloja myös osana sisustussuunnittelua.

Sen lisäksi valikoimastamme löydät ajastimet ja työvalaisimet.

ukkonen-kalusteet-schneider-electric-kampanjat-krauta-content

Tietoa sähköturvallisuudesta

  • Suomessa tapahtuu noin 800 sähkötapaturmaa vuodessa
  • Suomeen iskee vuodessa keskimäärin 140 000 salamaa
  • Suomessa tapahtuu 2 500 sähkön aiheuttamia rakennuspaloja

Schneider Electricin vikavirtasuojat valvovat eristysvikoja ja katkaisevat vahingolliset vuotovirrat kytkemällä vikatilanteessa vaarallisen jännitteen nopeasti pois. Vikavirtasuoja antaa myös lisäsuojan sähköpalon varalle. Vikavirtasuoja on erityisesti tarpeen suojaamaan kädessä pidettäviä sähkölaitteita.

Katso alta kaikki Schneider Electric tuotteemme

Haulla löytyi 246 tuotetta