K-Rauta-hero-banner

Tee tavallisesta kodista älykoti. Helposti.

Älykotiratkaisut – valvonnasta valaistuksen ohjaukseen – tuovat mielenrauhaa, turvaa ja helpotusta jokaisen arkeen. Älykodin avulla säästät aikaa ja rahaa. Talouden älypuhelimet toimivat kodin hallintapaneeleina, joiden avulla kotia ja sen laitteita voidaan ohjata kotona ja etänä mistä tahansa.

Sähkökalusteet jokaiseen tyyliin

Schneider Electriciltä löydät valokytkimet ja pistorasiat sisustukseen kuin sisustukseen. Tarjoamme jatkuvasti uusia innovatiivisia ja käytännöllisiä ratkaisuja kaikkiin kodin tiloihin. Valikoimamme on suunniteltu niin asentajia kuin kuluttajiakin ajatellen. Maailman vastuullisimpana yrityksenä keskitymme älyratkaisuihin, jotka edistävät sähköistämistä, energiatehokkuutta ja uusiutuvaa energian käyttöä.

Renova – ajattoman kaunis

Klassinen ajaton muotoilu, joka ei koskaan vanhene. Renova-valikoimastamme löydät kauniit ja hienosti viimeistellyt komponentit vanhanaikaisista kiertokytkimistä uudenaikaisiin valonsäätimiin ja datapistorasioihin.

schneider-2-sis-etusivu-krauta-content

3 vinkkiä sisustuksen sähköistämiseen

  1. Aisti talon henki. Ota huomioon talon tai huoneiston rakennusvuosi, jos kyseessä on vanhempi, valitse sinne ajan henkeen sopivat retrot Renovat tai jos suunnitelmissa on uudiskohde, huippumodernit Exxactit sopivat täydellisesti.

  2. Älä tee kompromisseja yksityiskohtien kanssa. Sähköasennuskalusteet ovat helpommin muokattavissa kuin esimerkiksi lattia, mutta laadukkaat ja tyylikkäät asennuskalusteet ovat ehdottomasti sijoituksen väärti.

  3. Varmista sähköasentajasi kanssa, että suunnitelmassanne on riittävästi pistorasioita. Niitä tarvitsee yleensä enemmän kuin uskotkaan.

K-Rauta-hero-banner

Sisusta sähköllä

Tarvitsetko kodin remontteihin ideointiapua? Tutustu Tapettikirja -kuvastoomme, josta upeita sähkökalusteiden ja tapettipintojen yhdistelmiä kotiin ja mökille.

Exxact – moderni muotoilu

Exxact-sähköasennuskalusteemme sopivat vaativaankin makuun ja monenlaiseen sisustukseen ja tilaan.

Exxactista löytyy IP44-luokiteltuja tuotteita, jotka soveltuvat täydellisesti kosteisiin tiloihin, kuten kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin. Sen lisäksi ne ovat erinomainen valinta myös ulkotiloihin.

schneider-3-sis-etusivu-krauta-content

K-Rauta-hero-banner

Innovaatioita kotitoimistoon

Täyttävätkö piuhasotkut kotitoimistosi? Ota harrasteprojektiksi kunnon kotitoimiston perustaminen

Unica System +

Unica System+ on joustava ja kätevä ratkaisu työpisteen organisoimiseksi. Saat pistorasiat ja USB-latauspisteet pöytätasoihin juuri sinne, missä niitä tarvitset. Voit myös suojata virtapisteen pölyä ja nesteroiskeita vastaan läpinäkyvällä suojakannella. Etenkin keittiössä suojakansi on kätevä lisä ruuanlaitosta syntyviä roiskeita vastaan.

Asennus on helppo tehdä itse pöytälevyyn tehtävään 60mm aukkoon tuotteen mukana tulevan lukitusrenkaan avulla.

schneider-1-sis-etusivu-krauta-content

Katso alta kaikki Schneider Electric tuotteemme

Tulokset hakusanalla ""

Tuotteet
229