Näytetään 38 tuotetta
/ 2

Klassiset Renovat

Renovan pyöreät sähkökalusteet tuovat monelle mieleen mummolat. Vaikka Renova tuo vanhat ajat mieleen, ovat ne sisältä modernia tekniikkaa. Löydät valikoimasta niin tavalliset pistorasiat kuin antenni- ja datapistorasiat. Renovan pistorasiat ovat 1- tai 2-osaisia. 2-osainen pistoasia on muodoltaan soikea ja siro, kun taas 1-osainen pistorasia jatkaa valokytkinten linjaa kokopyöreänä. Renovan 1-osaisia sähkökalusteita voidaan jatkaa jatkopaloilla ja tehdä erilaisia yhdistelmiä.

Modernit Exxactit

Exxact on tyylikäs valinta. Exxactin vino-pistorasia on säilyttänyt suosionsa vuodesta toiseen. Vino-pistorasioita voidaan sijoittaa ketjuun, jolloin olohuoneen lukuisat sähkölaitteet saavat virtansa. Kotona pistorasiapaikkoja on hyvä olla runsaasti. Kolmionmuotoinen Exxact-kulmapistorasia säästää tilaa keittiössä. Sillä sen saa asennettua siististi kulmiin niin vaaka kuin pystyasentoonkin. Innovatiivisilla USB-pistorasioilla älylaitteiden lataaminen sujuu vaivattomasti.

Tutustu Schneider Electricin koko valikoimaan täältä. Uppopistorasioiden lisäksi löydät meiltä pintapistorasiat, liikkeentunnistimet ja kytkimet. K-Rauta-verkkokaupasta ja myymälöistämme löydät kaiken tarvitsemasi kotisi kaikkiin tiloihin.