K-Rauta-hero-banner

K-Rauta toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi

K-Rauta on tutkitusti Suomen luotetuin rautakauppa. Teemme vastuullisena yrityksenä kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Alla on osa teoistamme, joilla haluamme suojella asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyttä ja turvallisuutta.

Hyödynnä kotiinkuljetusta

k-rauta-kuljetuspalvelu

K-Rauta palvelee sekä kuluttaja-asiakkaita että rakentamisen ammattilaisia. Kehotamme asiakkaitamme tilaamaan tarvitsemansa tuotteet tai rakennustarvikkeet kotiin toimitettuna joko verkkokaupasta tai sopimalla kuljetuksesta paikallisen kauppiaan kanssa. K-Rauta.fi-verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri ja kauppojen paikalliset kotiinkuljetuspalvelut tuovat tuotteet turvallisesti perille kotiin tai työmaalle. Voimme myös keräillä tuotteet puolestasi, jolloin riittää, kun noudat valmiiksi kerätyt tuotteet myymälästä erillisestä noutopisteestä. Lue lisää verkkokaupasta ja kuljetuspalvelusta

Älä tule sairaana rautakauppaan

Asiakkaiden ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Toivomme asiakkailtamme, että he eivät tule kipeinä tai oireilevina rautakauppaan. Huolehdi hyvin käsihygieniasta, yski tai aivasta hihaan tai nenäliinaan. Pidä riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan, myös jonottaessa. Kannattaa suosia kortti- ja lähimaksamista.

Kaupoissa ohjeistamista on lisätty

Olemme ohjeistaneet kaikkia K-Rauta-kauppoja viruksen leviämistä ehkäiseviin toimiin: Olemme korostaneet hygienian merkitystä ja velvoittaneet myös kauppiaamme käymään läpi tiukennetut hygieniaohjeistukset henkilökuntansa kanssa. Kaupoissamme on ohjeistettu hyvän viruksen leviämiseen estävien toimien merkitys, käsienpesun kriittisyys ja usein käytössä olevien kosketuspintojen huolellinen ja aktiivinen desinfiointi.

Tuotteiden saatavuus on edelleen normaali – ei tarvetta hamstraukseen

Teemme tavarantoimittajiemme kanssa kaikkemme, jotta voimme edelleen kattavasti tarjota valikoimistamme koko yhteiskunnan kannalta kriittisiä tuotteita kuten erilaisia varaosia, työkaluja, sekä erilaisia suojaimia ja suojavarusteita. Meillä on koko Suomen kattava 132 kaupan verkosto etelästä pohjoiseen, joten voimme palvella kodinomistajia, sekä rakentamisen ja kunnossapidon asiakkaitamme myös äkillisten tuoterikkoutumisien varalta nopeasti. Näin vältetään isommat taloudelliset vahingot ja varmistetaan asumisen turvallisuus.

Tällä hetkellä tuotteiden saatavuus kokonaisuudessaan on kaupoissamme normaalilla tasolla. Ainoastaan hengityssuojainten saatavuus on heikentynyt suuren kysynnän ja saatavuushaasteiden takia. Tällä hetkellä suurin osa hengityssuojainten tuotannosta menee suoraan terveydenhuollon ja viranomaisten käyttöön koko Euroopan alueella.

Pidetään yhdessä rautakauppa turvallisena

Tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa haluamme varmistaa, että henkilöstömme pysyy terveenä ja työkykyisenä, ja että kaupoissamme on turvallista asioida epidemiankin aikana.

Ensisijainen pyyntömme asiakkaille on: Älä tule sairaana tai oireilevana kauppaan – pidetään rautakauppa edelleen turvallisena kaikille!