Kuulosuojaimet

Kuulosuojaimet suojaavat ensisijaisesti kuulovaurioilta, mutta niitä voi hyvin käyttää myös ympärillä olevasta hälinästä paetakseen. Meluton työskentely-ympäristö vähentää ajatuskatkoksia ja parantaa siten keskittymistä. Kuulon suojaaminen työssä ja harrastuksissa on ensiarvoisen tärkeää, sillä kuulovauriot voivat olla vakavia ja usein jopa pysyviä. Kuulosuojainten käyttöä vaaditaan ja suositellaan monessa työympäristössä, mikä on työntekijöiden terveyttä ajatellen erittäin hyvä asia. Kuulosuojaimia kannattaa käyttää kovaäänisiä koneita kuten vaikka moottorisahaa, oksasilppuria tai erilaisia työstökoneita käyttäessä, jolloin työskentelystä tulee miellyttävämpää ja kuulosi säilyy parempana pidempään.

Kuulosuojaimet ja korvatulpat harrastuksiin

Kuulosuojaimet soveltuvat hyvin kovaäänisiin harrastuksiin kuten ammuntaan ja moottoriurheiluun. Myös raskaan musiikin konserteissa kannattaa suojata kuulonsa, sillä musiikin voimakkuus on usein korkea ja konsertin jälkeen saattaa niin sanotusti korvissa soida, jos ei ole käyttänyt kuulosuojaimia. Konserteissa riittävä kuulon suojaus voi löytyä myös korvatulpista, jotka vaimentavat voimakkaimman metelin ja kulkevat mukana helposti vaikka taskussa. Korvatulppia on valikoimassamme useita erilaisia edullisista malleista hyvin vaativaan käyttöön tarkoitettuihin korvatulppiin. Löydät myös suurpakkaukset tilanteisiin ja paikkoihin, joissa korvatulppia tarvitsevat niin työntekijät kuin vierailijat satunnaisesti, eikä kuulosuojainten hankinta ole kannattavaa. Lapsille löytyy myös värikkäät kuppimalliset kuulosuojaimet, jotka päässä maailman metelit ei pelota.

Radiokuulosuojaimet ja bluetooth-kuulosuojaimet

Nykyään kuulosuojaimista löytyy paljon edistynyttä tekniikkaa, jonka avulla niiden käyttäjä pystyy keskustelemaan työkaverien kanssa ja samalla myös suojata kuulonsa. Radiolla ja bluetoothilla varustetuilla kuulosuojaimilla voi kuunnella myös esimerkiksi musiikkia puhelimen kautta. Kuulevissa kuulosuojaimissa on puolestaan toiminnallisuus, jonka tekniikan avulla kuulosuojaimen käyttäjä kuulee ympäristön äänet.

Ergonomisten kuulosuojainten valinta

Ammattilaisille kuulosuojaimissa on ehdottoman tärkeää ergonomia, kypäräkiinnitys sekä radiomahdollisuus. Joka päivä käytettävissä varusteissa ei kannata tinkiä, sillä oikein valitut suojaimet tehostavat työntekoa ja pitävät mielen virkeämpänä. Monipuolisen valikoimamme kuulosuojaimet sopivat niin vapaa-ajan harrastuksiin kuin rakennus-, teollisuus-, ja maataloustöihin, eli käytännössä kaikkiin meluisiin olosuhteisiin. Ole pitkäkatseinen, ja muista suojata kuulosi asianmukaisesti aina tarvittaessa. Muista myös, että vastuullinen työnantaja pitää huolen myös työntekijöidensä sekä työmaalla vierailevien suojauksesta. Kattavasta kuulosuojainten valikoimastamme löytyvät laadukkaat merkit kuten Peltor ja Honeywell.

49 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta