Ovet

K-Raudan monipuolisesta valikoimasta saat ovet kaikenlaisiin käyttökohteisiin ja tarkoituksiin. Etsitpä sitten ulko-ovea, sisäovea, autotallinovea, varastonovea, saunanovea tai mökkiovea, löydät sen osoitteesta K-rauta.fi. Meiltä hankit myös tarvittavat lisävarusteet, kuten karmit, kynnykset, kahvat ja avainpesät.

Uutta ilmettä kotiisi ovilla

Olitpa sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa, ovat ovet yksi helpoimmista tavoista saada uutta ilmettä kotiisi. Onko tavoitteenasi moderni ja selkeä linjainen vai ehkä kuitenkin klassisempi sekä koristeellisempi lopputulos. Valikoimistamme löytyy monen värisiä ovia ja kokojakin on vaikka millä mitalla. K-Rauta tarjoaa tunnettujen kotimaisten toimijoiden laadukkaat ovet sinun saatavillesi.

Ei pienet roiskeet haittaa

K-Raudasta löydät myös ovi ratkaisut kosteisiin tiloihin. Kosteantilan oviksi on tarjolla perinteisempiä massiivi- tai kevytpeiliovia (rvk-ovi), lasitettuja massiiviovia tai trendikkäitä lasiovia. Roiskeveden kestävä ovi soveltuu hyvin käytettäväksi kylpyhuoneissa, kunhan ovi sijaitsee vähintään 1,5 metrin päässä suihkusta. Jos ovi joutuu suuremmalle kosteusrasitukselle, kannattaa oveksi valita ehdottomasti lasiovi. Kokolasiset ovet on varustettu valkoiseksi maalatuilla roiskeveden kestävillä karmeilla.

Mökille tai varastoon

Mökistä tai vapaa-ajan asunnosta on tullut monelle toinen koti, jossa aikaa vietetään niin kesällä kuin talvellakin. On siis tärkeää, että mökkiovi on oikeanlainen jokaiseen kohteeseen. Tarjonnastamme löytyy eristettyjä ja eristämättömiä, ikkunallisia tai molemmin puolin paneloituja mökkiovia. Jos varastosi kaipaa uutta ovea, on meillä tarjota ratkaisu sekä kylmään että lämpimään varastoon. Mökkiovet ja varastonovet toimitetaan puuvalmiina joten voit käsitellä oven juuri haluamallasi tavalla ja niin, että se sopii täydellisesti kohteeseesi.

Tilaa nyt ovet meiltä ja anna kotiisi tai mökillesi uutta ilmettä edulliseen hintaan.

612 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta