Autoshampoo Nilfisk Car tiiviste 0,5l

NILFISK

Usein toistuvaan pesuun tarkoitettu autoshampoo, joka tehoaa yleisimpiin likatyyppeihin. Riittää noin 20 pesukertaan. Levitys Nilfisk Super Foam Sprayer -vaahdottimella. Vaahto tarttuu hyvin ja pysyy pitkään pestävällä pinnalla.

9,90 € / kpl

Toimitettavissa verkkokaupastaToimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 502265794
  • EAN-koodi: 5715492223503

Nilfisk Car Shampoo on auton yleispesuaine, joka sisältää vahaa. Se vaahdotetaan pestävälle pinnalle Nilfisk Super Foam Sprayer -pesuainevaahdottimella ja sen annetaan vaikuttaa muuta minuutti. Tämän jälkeen suoritetaan mekaaninen pesu (harja/pesukinnas) ja lopuksi huuhtelu painepesurilla. Tiiviste riittää noin 20 pesuun! Car Shampoo annostelu ja levitys: Vaahdottimen pulloon puolet vettä ja lisätään korkillinen ainetta. Koko määrä vaahdotetaan pestävälle pinnalle Nilfisk painepesurilla ja Super Foam Sprayer vaahdottimen maksimi asetuksella. Auto on hyvä kuivata pesun jälkeen parhaan lopputuloksen saavuttavmiseksi. Turvallisuus: Lue käyttöohje ja käyttöturvatiedote huolellisesti. Käytä aina suojalaseja. Jos ainetta joutuu silmiin, Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista ja ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Biohajoava

Vaaralausekkeet

H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. EUH208 Sisältää: fragrance. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. EUH208 Innehåller fragrance. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Pakkaus

Paino
0.58 kg
Korkeus
20 cm
Pituus
8 cm
Leveys
5 cm