Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Bitumiliuos Kerabit BIL 105/85 10l

KERABIT

Kerabit bitumiliuosta BIL 105/85 käytetään betonipintojen kosteudeneristykseen ja huopakattojen hoitoon. Ei sovellu sisäkäyttöön. Liuos on väriltään musta.

95 € / kpl

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 500855537
  • EAN-koodi: 6417547156604

Kerabit BIL 105/85 -bitumiliuos on tarkoitettu betonipintojen ja -muurien kosteudeneristykseen. Liuos soveltuu myös huopakattojen hoitoon. Bitumiliuos sivellään kylmänä. Väriltään musta bitumiliuos ei sovellu sisäkäyttöön. Kerabit bitumiliuosta BIL 105/85 käytetään betonipintojen ja -muurien kosteudeneristykseen sekä huopakattojen hoitoon. Bitumiliuos on valmistettu puhalletusta bitumista liuottamalla bitumi haihtuvaan liuotteeseen. Väriltään musta liuos on kylmänä siveltävä, paksuhko bitumiliuos, joka sisältää tartukkeita. Bitumiliuos on helposti siveltävä +20 asteen lämpötilassa. Liuos on tarkoitettu ulkokäyttöön. TEKNISET TIEDOT • astiakoko: 5 l ja 10 l metallisanko • väri: musta • menekki: noin 0,3 - 0,5 l/m² • vain ulkokäyttöön • käyttö: betonipintojen ja -muurien kosteudeneristykseen BITUMILIUOKSEN KÄYTTÖ Säilytä bitumiliuosta suljetussa astiassa kuivassa paikassa auringolta suojattuna. Ennen käyttöä liuosta on säilytettävä huonelämpötilassa vähintään vuorokausi. Sekoita liuosta ennen käyttöä. Puhdista käsiteltävä pinta irtonaisista aineista ja liasta. Sivele ensin pinnoille Kerabit 20/85 -esisivelyliuosta. Kylmäbitumin voi joko sivellä, harjata tai telata pintaan. Kylmäbitumia laitetaan vähintään kaksi kertaa. Kulutus on noin 0,3 - 0,5 l/m² sivelykertaa kohden. Anna kylmäbitumin kuivua täysin ennen uusintakäsittelyä. Kuivumisaika on 3 - 4 tuntia +20 °C:ssa. Työvälineet saa puhdistettua lakkabensiinillä. Liuosta ei saa kaataa viemäriin. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Tyhjät ja kuivat astiat on toimitettava kierrätykseen, tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Valikoimastamme löydät myös esisivelyliuokset ja bitumilakat. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja myymälässä.

Tuote

Paino
10 kg
Väri
Musta
Leveys (cm)
30
Materiaali
Muu
Korkeus (cm)
21.5

Pakkaus

Paino
10 kg
Korkeus
25 cm
Pituus
30 cm
Leveys
30 cm

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.