Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Bitumiliuos Kerabit BIL 20/85 10l

KERABIT

Kerabit Bitumiliuos BIL 20/85 on tarkoitettu esi- ja tartuntasivelyksi hitsattavien bitumikermien alle. Bitumiliuoksia ei suositella käytettäväksi sisätiloissa voimakkaan hajun vuoksi.

95 € / kpl

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 500962707
  • EAN-koodi: 6417547156543

Kerabit Bitumiliuos BIL 20/85 on tarkoitettu esi- ja tartuntasivelyksi hitsattavien bitumikermien alle. Bitumiliuos on kylmänä siveltävä, hyvin leviävä ja nopeasti kuivuva eristysliuos, joka sisältää tartukeainetta. Kerabit BIL 20/85 -bitumiliuosta käytetään eristettävien pintojen esisivelyyn. Bitumiliuos on kylmänä siveltävä. Se leviää hyvin ja tarttuu nopeasti. Bitumiliuoksia ei suositella käytettäväksi sisätiloissa voimakkaan hajun vuoksi. TEKNISET TIEDOT • astiakoko: 5 l ja 10 l metallisanko • väri: musta • menekki: noin 0,2 - 0,4 l/m² • vain ulkokäyttöön • käyttö: eristettävien pintojen esisivelyyn hitsattavien bitumikermien alle BITUMILIUOKSEN KÄYTTÖ Säilytä bitumiliuosta suljetussa astiassa kuivassa paikassa auringolta suojattuna. Käsiteltävän pinnan, esimerkiksi betonivalun, on oltava puhdas ja kuiva. Sekoita liuosta ennen käyttöä. Pinta sivellään tartukeainetta sisältävällä bitumiliuoksella kertaalleen. Liuos voidaan levittää harjalla, telalla tai ruiskuttamalla. Sively on helpointa suurella siveltimellä tai tervaharjalla. Liuoksen kuivumisaika on 2 - 3 tuntia, kun lämpötila on +20 °C. Kuivumisaikaan ja kulutukseen vaikuttavat lämpötila, pinnan tasaisuus ja sivelty liuosmäärä. Huolehdi riittävästä tuuletuksesta. Ennen jatkokäsittelyä bitumiliuoksen on annettava kuivua täysin. Työvälineet saa puhdistettua lakkabensiinillä. Liuosta ei saa kaataa viemäriin. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Tyhjät ja kuivat astiat on toimitettava kierrätykseen, tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Valikoimastamme löydät myös bitumilakat ja bitumikermit. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja myymälässä.

Tuote

Paino
10 kg
Väri
Musta
Leveys (cm)
30
Materiaali
Muu
Korkeus (cm)
21.5

Pakkaus

Paino
10 kg
Korkeus
25 cm
Pituus
30 cm
Leveys
30 cm

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Tämä tuote ei sisällä PBT- tai vPvB-aineita. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. Produkten innehåller inga PBT- eller vPvB-ämnen.