Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Cello Classic Kuullote 2,7l PM3 sävytettävissä

CELLO
  • EAN-koodi: 6414621021230 | Tuotenumero: 500907090

Liuotinohenteinen kalvoa muodostamaton kuultava puunsuoja. Lievästi hyytelömäinen ja helpposivelteinen.

45,95 € / kpl

17,02 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6414621021230
  • Tuotenumero: 500907090

Cello Classic on liuotinohenteinen, hyytelömäinen ulkokäyttöön tarkoitettu kuullote, joka on helppo sivellä puun pintaan. Kuullote suojaa puupintaa kosteudelta, likaantumiselta ja auringon UV-säteilyltä parantaen kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Kuullote imeytyy puun pintaan, suojaa sitä sään vaikutuksilta ja kestää hyvin vaihtelevissa sääoloissa. Ensikäsittelyn jälkeen kalvoa muodostamaton Cello Classic sopii uusille ja aikaisemmin kuultavalla puunsuoja-aineella käsitellyille puupinnoille, kuten hirsipinnoille, seiniin, oviin, ikkunanpuitteisiin, laitureihin ja aitoihin. Kuullotetta voi käyttää värittömänä, mutta paras suoja saavutetaan sävyttämällä, koska tällöin kuullote suojaa puupintaa myös UV-säteilyn harmaannuttavalta vaikutukselta. Cello Classic -kuullotteella käsitelty pinta on uudelleenkäsiteltävissä seuraavana päivänä. Cello Classic -kuullote voidaan ja kannattaakin sävyttää kuultaviin sävyihin – tuotteen käyttöä sävyttämättömänä ei suositella, koska silloin se ei suojaa yhtä hyvin sään vaikutuksilta. Ohenteena ja työvälineiden pesuaineena käytetään lakkabensiiniä. Tuote ei sovellu kalvoa muodostavien puunsuoja-aineiden tai kuullotteiden päälle eikä kasvihuoneisiin, kasvilavoihin tai eläinsuojiin. • väri: väritön, sävytettävissä kuultaviin puunsuojasävyihin • riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, hirsi 8–12 m² • kuivumisaika 16 tuntia • kuiva-ainepitoisuus: n. 18 tilavuusprosenttia • tiheys n. 0,8 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/f): 700 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 700 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä käsiteltävän puupinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly teräs- tai juuriharjalla tai teräskaapimella. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa pohjusteella. Anna pohjusteen kuivua 1 vrk. Jos pinnassa on hometta, pese se homepesuliuoksella. Huuhtele pinnat pesun jälkeen huolellisesti vedellä ja niiden anna kuivua. KÄYTTÖ Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä kuullotetta samaan astiaan – näin vältyt värierojen syntymiseltä. Kuullotetta on sekoitettava myös käytön aikana. Levitä kuullote siveltimellä, harjalla tai ruiskulla. Kuullote sivellään tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko hirren tai laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Päätypuu käsitellään erityisen huolellisesti. Ruiskua käytettäessä pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Vältä maalausta suorassa auringonpaisteessa. Muista myös: homeenpoistoaine, pohjuste, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tuote

Paino
2.24 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Perusmaali
PM3K
Kiilto
Muu
Käyttö
Ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
2.59 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.