Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Cello Pohjamaali 9l PM1 valkoinen sävytettävissä

CELLO

Alkydipohjamaali onnistuneeseen puupintojen ulkomaalaukseen. Muodostaa hyvän tartunta-alustan pintamaalille. Liuoteohenteinen, valkoinen, sävytettävissä.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 500963103
  • EAN-koodi: 6405422592302

Cello-pohjamaali on liuotinohenteinen öljymaali, joka sopii ulkona olevien puu- ja lastulevypintojen pohjamaalaukseen. Pintamaaleina voi käyttää vesiohenteisia maaleja (dispersiomaaleja) tai öljymaaleja. Puolihimmeällä Cello-pohjamaalilla voit pohjamaalata esimerkiksi rakennusten ulkoseinät tai ovet. Ohenteena ja maalausvälineiden pesuaineena käytetään lakkabensiiniä. Maalipinta on kosketuskuiva 6 tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Valkoista Cello-pohjamaalia voi käyttää sävyttämättömänä tai sen voi sävyttää haluamaansa vaaleaan sävyyn. Valikoimastamme löydät myös tarpeisiisi sopivan pintamaalin. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: 8–10 m²/l alustasta riippuen • kuiva-ainepitoisuus n. 60 tilavuusprosenttia • tiheys 1,4 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 300 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 300 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Cello-pohjamaali soveltuu vain esikäsitellyille, paljaille puupinnoille – ei vanhan maalipinnan päälle. Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla puupinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Maalaamattomat pinnat Puhdista aluksi maalaamattomat pinnat irtoavasta puuaineksesta, liasta ja pölystä sekä käsittele tarvittaessa homepesuliuoksella. Sivele pinnat pohjusteella ja anna kuivua 1 vrk. Aikaisemmin maalatut pinnat Poista aikaisemmin maalatuilta puupinnoilta irtoava tai huonosti kiinni oleva maali, irtonainen puuaines ja epäpuhtaudet. Pese sen jälkeen pinnat tarvittaessa homepesuliuoksella tai maalarinpesuliuoksella. Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Sivele paljaat puupinnat pohjusteella ja anna niiden kuivua 1 vrk. Puhdista paljaat metallipinnat irtoruosteesta, rasvasta ja liasta ja harjaa ne teräsharjalla sekä pohjamaalaa ne ruosteenestopohjamaalilla ennen maalausta. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali siveltimellä, maalausharjalla, telalla tai ruiskulla. Jos maali levitetään ruiskulla, pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä, jotta maali tarttuu varmasti hyvin. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pintamaali, homeenpoistoaine, pohjuste, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
12.8 kg
Perusmaali
PM1
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Liuotin
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
13.85 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion.