Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Epoksimassa Solmaster EP 1 30kg RAL 7038

SOLMASTER

Telattava, itsesiliävä sekä M1- luokiteltu epoksimassa. Sopii erityisesti tiloihin, joissa vaaditaan kulutusta kestävä lattia.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 500970041
  • EAN-koodi: 6416465131021

Kaksikomponenttinen M1-luokiteltu telattava epoksimassa. Solmaster EP 1 Epoksimassa soveltuu pohjusteeksi ja valmiiksi pinnaksi tuoreille ja vanhoille betonipinnoille. Laadukas ja kiiltävä pinta syntyy epoksimassalla hetkessä. Käyttökohteiksi sopivat kaikentyyppiset uudet ja vanhat betonipinnat raskaan kulutuksen alueille, kuten autotallit, korjaamot, teollisuushallit, varastot, myymälät sekä korjaamot. Maatalouskohteissa tuote soveltuu maitohuoneiden, viljasiilojen, ruokintapöytien ja rehuvarastojen pinnoittamiseen. Tuotteen tekniset ominaisuudet: • Pakkauskoot: 10 kg sis. 7 kg hartsia ja 3 kg kovettajaa. 30 kg sis. 21 kg hartsia ja 9 kg kovettajaa. • Riittoisuus: 0,3 kg/m2/yksi käsittelykerta. 0,6 kg/m2/kaksi käsittelykertaa. • Paksuus: n. 0,3 - 0,5 mm kuivakalvopaksuus. • Seoksen työstöaika: Käytä sekoitettu hartsi-kovete -seos 15 minuutin sisällä. • Sekoitukset: Hidaskierroksisella porakoneella ja vispilällä. • Kuivumisaika (+20 °C): Uudelleen pinnoitettavissa 12 h. Kevyt rasitus 10 h. • Lopullinen lujuus: 3-5 vrk. • Työskentelylämpötila: Tulee olla min. +10 °C. • Työvälineiden pesu: Työvälineet voidaan pestä sopivalla liuottimella, kuten Solmaster EP -ohenteella tai Sinolilla. • Työturvallisuus ja varastointi: Lue huolellisesti käyttöohjeet ja etiketin varoitusmerkinnät ennen käyttöä ja noudata ohjeita. Sisätiloissa on huomioitava riittävä ilmanvaihto. Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Varastoidaan yli +10 °C, pakkaus ei saa jäätyä. Käyttöohje: Ennen pinnoitusta on syytä huolehtia pohjatöistä. Tärkein työvaihe on huolehtia betoniliiman poistamisesta. Betoniliiman poistamisen voi suorittaa helposti happopesulla. Happopesuaine kuohauttaa betoniliiman betonin huokosista pois. Kuohautuksen jälkeen on muistettava neutralisoiva pesu esimerkiksi Solmaster Maalarinliuottimella. Betoniliiman voi poistaa myös hionnalla, kun lattia on hiottu varmistu pölyn ja muun irtolian poistosta ennen pinnoitusta imuroimalla. Hiushalkeamat tai kolot voidaan kitata esimerkiksi muovikitillä tai tarpeeksi vahvalla tasoitteella. Seinän ja lattian väliin jääneiden kolojen/rakojen täyttämiseen on hyvä käyttää esimerkiksi liikuntasaumamassaa. Kuvaukset pohjatöistä ovat suuntaa antavia ja ne soveltuvat suurimpaan osaan tehtävistä pinnoituksista betonilattioihin. EP 1 Epoksimassan pinnoittaminen alkaa hartsipurkin avaamisella. Hartsipurkki tulee sekoittaa huolellisesti omassa astiassaan sekaisein, sillä väri pigmentit valuvat varastoidessa pohjaan. Kun hartsi on sekoitettu huolellisesti, kaada omiin astioihin 2 osaa hartsia ja 1 osa kovetetta. Tämän jälkeen kaada ne yhteiseen astiaan ja aloita sekoitus. Sekoita hartsi ja kovete huolellisesti sekaisin. Kun komponentit ovat sekoittuneet keskenään voit aloittaa pinnoituksen. EP 1 Epoksimassan voi pinnoittaa suoraan lattialle ilman pohjustamista.

Tuote

Paino
32.07 kg
Takuu
24 kuukautta

Pakkaus

Paino
32.27 kg
Nettosisältö
30 KGM
Korkeus
36.7 cm
Pituus
27 cm
Leveys
27 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
DIN Geprüft, biopohjaisen materiaalin osuus (%)
0
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Kyllä
RSB-sertifioitua (%)
0
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei

Vaaralausekkeet:

H315 Ärsyttää ihoa. H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H315 Irriterar huden. H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.