Homeenpoistotabletti Tikkurila 12kpl

TIKKURILA

Veteen liuotettava tabletti. Soveltuu homeenpoistoon maalatuilta ja maalaamattomilta puu-, rappaus- ja betonipinnoilta ennen uudis- ja huoltomaalausta. Tablettien pesuteho säilyy vuosia.

15,95 € / kpl

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501376457
  • EAN-koodi: 6408070070413

Tikkurilan Homeenpoistotabletti on kätevä veteen liuotettava pesuainetiiviste. Liuos poistaa tehokkaasti homeen ja levän puu- ja kiviainespinnoilta ennen maalausta tai kuullotusta. Tablettien pesuteho säilyy vuosia. Veteen liuotettava tabletti soveltuu homeenpoistoon maalatuilta ja maalaamattomilta puu-, rappaus- ja betonipinnoilta ennen uudis- ja huoltomaalausta. Tablettia voidaan käyttää myös betonitiili- ja kuitusementtikatoilla ennen huoltomaalausta. Homeenpoistotabletti on helppo liuottaa veteen jolloin saadaan juuri tarpeellinen määrä pesuliuosta. Loput tabletit säilyvät kuivassa tilassa seuraavaan käyttökertaan. • pakkauskoko: 12 tai 30 kpl • ohenne: vesi • pH-arvo: noin 6 • annostus: 1 - 2 tablettia / 1 litra vettä • riittoisuus: riippuu pinnan puhdistustarpeesta • työtapa: ruisku, sieni tai harja • kestää kylmävarastoinnin • käyttökohde: homehtuneet käsittelemättömät ja maalatut ulkopinnat HOMEENPOISTOTABLETTIEN KÄYTTÖ Suojaa lasi-, alumiini- ja muut vastaavat pinnat, jotka voivat vahingoittua aineen vaikutuksesta. Vältä roiskeita vaatteisiin ja esimerkiksi käsittelemättömiin kalusteisiin. Tuote on valkaisevaa. Liuota 1 - 2 tablettia litraan vettä riippuen pinnan likaisuudesta. Käytä vain se määrä tabletteja, joita kerralla tarvitset. Levitä liuos homehtuneelle julkisivupinnalle alhaalta ylöspäin puutarharuiskulla tai kastelukannulla. Tällä tavoin vältyt raidoilta, joita voi esiintyä, jos työ julkisivuilla tehdään vastakkaiseen suuntaan. Liuos saa tarvittaessa vaikuttaa 15 minuuttia, mutta älä päästä sitä kuivumaan. Käytä harjaa tehostamaan puhdistusta. Huuhdo pinnat huolellisesti puhtaalla vedellä käsittelyn jälkeen ylhäältä alaspäin, esimerkiksi ruiskulla. Ylijäävää liuosta ei saa säilyttää. JÄLKIKÄSITTELY Maalaamaton puupinta on pohjustettava heti pinnan kuivuttua (esimerkiksi Valtti-Pohjusteella tai Valtti Akvabasella) ennen pintakäsittelyä. Aiemmin maalattu pinta on huoltomaalattava. Työvälineet voi pestä vedellä. Älä sekoita tuotetta muiden pesuaineiden kanssa. Homeenpoistotabletteja sellaisenaan ja laimentamatonta pesuliuosta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Vie tabletit ja laimentamaton nestemäinen pesuliuosjäte vaarallisten jätteiden keräyspisteeseen. Tyhjät, kuivat pakkaukset on vietävä kierrätykseen tai yleiselle kaatopaikalle. Lue erillinen käyttöturvallisuustiedote tuotteesta. Laajasta valikoimastamme löydät myös Tikkurilan pohjustusaineet puupinnoille. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Vaaralausekkeet

H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H335 Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. H410 Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH031 Kehittää myrkyllistä kaasua hapon kanssa. Faroangivelser: H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H335 Kan orsaka irritation i luftvägarna. H410 Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. EUH031 Utvecklar giftig gas vid kontakt med syra.

Pakkaus

Paino
0.477 kg
Korkeus
19.2 cm
Pituus
10 cm
Leveys
10 cm