Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Hyönteisaerosoli Baygon 400ml

BAYGON

Uudistunut aerosoli tehoaa sekä lentäviin että ryömiviin hyönteisiin. Hyväntuoksuinen torjunta-aine vaikuttaa suihkutetulla pinnalla pitkään. Kaksi kokovaihtoehtoa.

12,95 € / kpl

32,37 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501385027
  • EAN-koodi: 6414400024346

Baygon Hyönteisaerosoli antaa avun niin lentävien kuin ryömivienkin hyönteisten, kuten kovakuoriaisten, kärpästen, torakoiden, luteiden ja muurahaisten torjuntaan. Tuotteen teho perustuu fenotriiniin ja pralletriiniin, jotka vaikuttavat nopeasti ja joiden teho säilyy käsitellyllä pinnalla jopa viikon. Suomessa valmistettu tuote, jolla on Avainlippu-tunnus. Lentävien hyönteisten torjunta: suihkutetaan huoneilmaan, jolloin ilmassa leijuva sumu riittää torjumaan hyönteiset. Ryömivien hyönteisten torjunta: Käsittele hyönteisten piilopaikat, kuten jalkalistat, putkien ja viemärien suut, lavuaarien ympärystät sekä kaappien ja hyllyjen taustat. Kun käytät tuotetta, muista aerosolien käyttöä koskevat yleiset ohjeet ja lue varoitukset ja huomautukset purkin kyljestä.

Vaaralausekkeet

H222 Erittäin helposti syttyvä aerosoli. H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. H222 Extremt brandfarlig aerosol. H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.

Pakkaus

Paino
0.413 kg
Korkeus
25 cm
Pituus
5.7 cm
Leveys
5.7 cm