Näytetään 5 tuotetta

Baygon on luotettava ja tunnettu merkki apunasi hyönteisongelmissa. Se tehoaa vaikeisiin hyönteisongelmiin kovakuoriaisista lentäviin otuksiin. Baygon-torjunta-aineet

Baygon aerosoli torjuu nopeasti lentävät ja ryömivät hyönteiset. Aerosoli vaikuttaa nopeasti, jo muutamassa sekunnissa. Tuote tuo lisäksi pitkäaikaisen suojan, koska sen teho säilyy käsitellyillä pinnoilla viikosta jopa neljään viikkoon. Muurahaisaerosolilla torjut myös hämähäkit, sokeritoukat ja luteet. Baygon-hyönteisaerosolilla käyt kärpästen, ampiaisten, paarmojen, hyttysten ja monien muiden lentävien kiusalaisten kimppuun.

Pitkävaikutteinen muurahaiskarkote kulkeutuu rasiasta muurahaisten jaloissa pesään ja tuhoaa yhteiskunnan. Baygon muurahaisrasia asetetaan paikkaan, jossa muurahaiset liikkuvat ennen kuin ongelma on vielä ylivoimainen. Makea neste houkuttele muurahaiset rasiaan, josta ne kuljettavat torjunta-aineen takaisin pesään, missä kuningattaret ja toukat altistuvat sille. Rasioita voi käyttää useampaa yhtä aikaa parantaakseen torjunnan tehoa.

Muurahaissirote on muurahaismyrkky, joka soveltuu hyvin esimerkiksi talon kivijalan ympärille, poluille tai kukkapenkkiin. Se torjuu hyönteiset, kuten muurahaiset, siirat ja sokeritoukat, kosketuksesta. Sirotteella voit käsitellä myös kokonaisen muurahaispesän. Sirote on voimakas aine, joten sitä ei saa käsitellä paikoissa, joissa käsitellään elintarvikkeita, eikä sitä pidä levittää paikkoihin, joissa liikkuu lapsia tai lemmikkejä.

Käytä Baygonia huolellisesti ja ohjeiden mukaan

Saat parhaan tehon irti torjunta-aineista oikein käytettynä. Kun noudatat ohjeita, niistä ei myöskään ole ihmisille tai lemmikeille haittaa. Käsitellessäsi Baygon-tuotteita, lue aina ohjeet pakkauksesta huolellisesti ja noudata niitä. Lue torjunta-aineiden varoitukset ja huomautukset purkin kyljestä ennen käyttöön ottoa.

K-Raudasta löydät laajan valikoiman hyönteistorjunta-aineita sekä karkottimia. Tutustu myös rikkakasvintorjunta-aineisiin sekä lannoitteisiin. Tervetuloa ostoksille!