Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Hyttyskarkotin Raid Liquid Electric

RAID

Torjuu hyttyset jopa silloin kun huoneen ikkuna on auki. Tuote takaa hyttysvapaat yöt. Yksi täyttö antaa rauhan jopa 30 yöksi.

  • pitkäkestoinen

11,95 € / kpl

597,50 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501385074
  • EAN-koodi: 5000204803754

Raid Liquid Electric hyttystorjuntalaite on täysin tuoksuton tuote hyttysten torjuntaan sisätiloissa. Laite antaa rauhan ärsyttäviltä hyttysiltä ja takaa rauhalliset yöunet. Sähköinen torjuntalaite toimii verkkovirralla (230V~). Laite kiinnitetään pistorasiaan ja laitteen lämmetessä tehoainetta vapautuu ilmaan hyttysiä karkottamaan. Myyntipakkaus sisältää sähkölaitteen ja tehoaineen sisältämän nestepullon. Nestepulloja myydään myös erikseen. Yksi pullo riittää karkottamaan hyttyset ja muut lentävät hyönteiset jopa 30 yöksi. Laite suojaa 30 m3 kokoisen tilan ja on tehokas jopa ikkunan ollessa raollaan. Kokeile myös lasitetulla parvekkeella. Käytä näin: Poista korkki ja kierrä pullo kiinni pistorasiaan kiinnitettävään laitteeseen. Käännä laitetta siten, että pullo on pystysuorassa asennossa. Kytke laite päälle kiinnittämällä pidike pistorasiaan. Merkkivalo palaa laitteen ollessa toiminnassa. Poista laite pistorasiasta kun tarve torjunnalle on ohi. Täyden tehon saavuttamiseksi aktivoi laite 30 minuuttia etukäteen. Pulloa ei tarvitse irrottaa pidikkeestä, kun laite ei ole kytkettynä pistorasiaan. Vaihda pullo uuteen kun neste on haihtunut. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Katso kaikki varaoitukset ja ohjeet pakkauksesta ennen käyttöä.

Pakkaus

Paino
0.092 kg
Nettosisältö
0.02 LTR
Korkeus
9 cm
Pituus
6.5 cm
Leveys
11.5 cm

Vaaralausekkeet:

H304 Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. H410 Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H304 Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. H410 Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.