Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Jääsula ja jäänestoaine Bio De-ice Meaf-50 10l

ESTKO NORDIC

Jäänsulatus- ja estoneste,joka ei vahingoita pohjavesiä. Biohajoava,ympäristöystävällinen tuote. Ei ruostuta metallia eikä syövytä betonia. Ei haurastuta kumia tai muovia. Suojaa puurakenteita lahoamiselta. Toimii -54 C saakka.

135 € / kpl

13,50 € / l

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 502631321
  • EAN-koodi: 6429830148326

DE-ICE MEAF-50 on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen jäänsulatusneste, joka ei vahingoita pohjavesiä. DE-ICE MEAF-50 on biologisesti hajoava, ympäristöystävällinen tuote. Turvallinen kaikille pinnoille, ei ruostuta metallia eikä syövytä betonia. Ei haurastuta esim. kumia tai muovia. Suojaa puurakenteita lahoamiselta. Tuote toimii aina -54 °C saakka. Kaikki kohteet missä tarvitaan tehokasta ja pidempivaikutteista jäänsulamista ja liukkaudentorjuntaa, erittäin matalissa lämpötiloissa ( -54 C°). Teollisuuden ja kaivosten kuljetinhihnat ja kalustonsuojaus, kiinteistö- ja infrahuolto (sillat, kaivonkannet, tikkaat, katot, räystäät, kattosillat), laiva ja telakkateollisuus, maantiehiekotus ja täyttösiilot jne... Erityisesti kohteet, jotka ovat pohjavesialueella, lähellä vesistöjä tai joissa ei saa käyttää tavanomaisia jäänsulatusaineita. Käyttöliuoksen veden haihtuessa, vaikuttavat ainesosat jäävät edelleen paikalleen (biohajoavat hiljalleen) ja sitovat mm. hiekoituksesta aiheutuvaa pölyä. Koska tuote ei kiteydy, niin se itsessään ei aiheuta pölyä, toisin kuten esim. suolopohjaiset jääsulat. Ei rehevöitä maaperää tai vesistöjä. Tuotteen pH 8-9. KÄYTTÖ: Levitetään matalapainekannulla, reppuruiskulla tai kastelukannulla suoraan kohteeseen (ruiskutus voidaan myös paineistaa). Tuotetta lisätään kohteeseen tarpeen mukaan.

Pakkaus

Paino
11.84 kg
Nettosisältö
10 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
19 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

H302 Haitallista nieltynä. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H335 Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Faroangivelser: H302 Skadligt vid förtäring. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H335 Kan orsaka irritation i luftvägarna.