Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Jääsula ja jäänestoaine Bio De-ice Meaf-50 4l

ESTKO NORDIC

Jäänsulatus- ja estoneste,joka ei vahingoita pohjavesiä. Biohajoava,ympäristöystävällinen tuote. Ei ruostuta metallia eikä syövytä betonia. Ei haurastuta kumia tai muovia. Suojaa puurakenteita lahoamiselta. Toimii -54 C saakka.

49,95 € / kpl

12,49 € / l

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 502631320
  • EAN-koodi: 6429830148364

DE-ICE MEAF-50 on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen jäänsulatusneste, joka ei vahingoita pohjavesiä. DE-ICE MEAF-50 on biologisesti hajoava, ympäristöystävällinen tuote. Turvallinen kaikille pinnoille, ei ruostuta metallia eikä syövytä betonia. Ei haurastuta esim. kumia tai muovia. Suojaa puurakenteita lahoamiselta. Tuote toimii aina -54 °C saakka. Kaikki kohteet missä tarvitaan tehokasta ja pidempivaikutteista jäänsulamista ja liukkaudentorjuntaa, erittäin matalissa lämpötiloissa ( -54 C°). Teollisuuden ja kaivosten kuljetinhihnat ja kalustonsuojaus, kiinteistö- ja infrahuolto (sillat, kaivonkannet, tikkaat, katot, räystäät, kattosillat), laiva ja telakkateollisuus, maantiehiekotus ja täyttösiilot jne... Erityisesti kohteet, jotka ovat pohjavesialueella, lähellä vesistöjä tai joissa ei saa käyttää tavanomaisia jäänsulatusaineita. Käyttöliuoksen veden haihtuessa, vaikuttavat ainesosat jäävät edelleen paikalleen (biohajoavat hiljalleen) ja sitovat mm. hiekoituksesta aiheutuvaa pölyä. Koska tuote ei kiteydy, niin se itsessään ei aiheuta pölyä, toisin kuten esim. suolopohjaiset jääsulat. Ei rehevöitä maaperää tai vesistöjä. Tuotteen pH 8-9. KÄYTTÖ: Levitetään matalapainekannulla, reppuruiskulla tai kastelukannulla suoraan kohteeseen (ruiskutus voidaan myös paineistaa). Tuotetta lisätään kohteeseen tarpeen mukaan.

Pakkaus

Paino
4.54 kg
Nettosisältö
4 LTR
Korkeus
19 cm
Pituus
13 cm
Leveys
25 cm

Vaaralausekkeet:

H302 Haitallista nieltynä. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H335 Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Faroangivelser: H302 Skadligt vid förtäring. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H335 Kan orsaka irritation i luftvägarna.