Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Jauhesammutin Housegard 6kg 55A 233B C sis. letkun ja seinäkiinnikkeen

HOUSEGARD

Laadukas ja tehokas käsisammutin. 55A teholuokka on markkinoiden korkein sammutusteho ja sillä voidaan sammuttaa 60 % suurempia paloja kuin matalamman teholuokan sammuttimella (34A). Sisältää letkun ja seinäkiinnikkeen.

53,95 € / kpl

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502335939
  • EAN-koodi: 7320890170601

Jauhesammutin Housegard 6 kg 55A 233B C on laadukas ja erittäin tehokas käsisammutin, joka sopii kooltaan ja ominaisuuksiltaan hyvin sammuttimeksi omakotitaloon, vapaa-ajan asuntoihin, toimistoihin, teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Jauhesammuttimen 55A-teholuokka on markkinoiden korkein sammutusteho, ja sammuttimella voidaan sammuttaa 60 % suurempia paloja kuin matalamman teholuokan sammuttimilla (34A). Tällainen ABC-paloluokituksen mukainen sammutin soveltuu nestemäisten ja nesteytyvien aineiden (bensiini, steariini), hehkuen palavien aineiden (puu, paperi, kangas, hiili) sekä kaasumaisten aineiden, kuten nestekaasun ja asetyleenin sammuttamiseen. Se soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen. Sammutuskyky: • orgaaniset hehkuen palavat materiaalit (paperi, puu, kangas jne.) • palavat nesteet • kaasu • sähköpalot 1000 volttiin asti Jauhesammutin on EU:n palosammutinstandardin EN3 mukainen sekä laiva- että veneliikenteen Wheelmark- ja DNV-sertifioitu. CE-merkintä kertoo sammuttimen täyttävän EU:n direktiivien oleelliset turvallisuusvaatimukset.

Vaaralausekkeet

Pöly voi ärsyttää silmiä mekaanisesti. Pöly voi ärsyttää ilmatiehyitä ja aiheuttaa kurkun ärsytystä ja yskimistä. Usein toistuva pölyn hengittäminen erittäin pitkän ajan kuluessa voi aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia. Faroangivelser: Damm i ögonen kan ge mekanisk irritation. Damm kan irritera luftvägarna och medföra halsirritation och hosta. Ofta återkommande inandning av damm genom längre tid ökar risken för att utveckla lungsjukdomar.

Pakkaus

Paino
9.6 kg
Korkeus
54.2 cm
Pituus
15.8 cm
Leveys
15.8 cm