JEHU POHJAMAALI 0,9L AP VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

JEHU POHJAMAALI 0,9L AP VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

TIKKURILA

Himmeä, tiivistävä alkydipohjamaali. Soveltuu pohja-, hionta- ja välimaaliksi puu-, puukuitulevy- ja pahvipinnoille sisällä. Käyttökohteina mm. ovet, ikkunat ja kalusteet.


26,95 € / kpl

29,94 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500711543
  • EAN-koodi: 6408070000731

Jehu-pohjamaali on tiivistävä, varmasti tarttuva alkydimaali, joka muodostaa hyvän pohjan pintamaalille. Tikkurilan Jehu sopii erityisesti ovien, ikkunoiden ja kalusteiden pohjamaalaukseen. Himmeä, liuotinohenteinen Jehu-pohjamaali soveltuu pohja-, hionta- ja välimaaliksi sisätilojen puu-, puukuitulevy- ja pahvipinnoille. Maalipinta on pölykuiva tunnin kuluttua maalaamisesta ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä. Työvälineet pestään lakkabensiinillä. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 10–15 m²/l riippuen alustasta ja • kuiva-ainepitoisuus n. 60 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,6 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 350 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 350 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä ja käsittele oksankohdat oksalakalla. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Tasoita kolot ja syvennykset kitillä, hio kitatut kohdat ja poista hiontapöly. MAALAAMINEN Sekoita Jehu-pohjamaali hyvin ja ohenna puupintojen pohjamaalauksessa noin 5 % alkydiohenteella. Väli- ja hiontamaalauksessa Jehua ei yleensä tarvitse ohentaa. Levitä maali telalla tai siveltimellä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pintamaali, maalipesuaine, siveltimet, telat, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H226 Syttyvä neste ja höyry. EUH208 Sisältää etyylimetyyliketoksiimi. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. EUH208 Innehåller etylmetylketoxim. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
1.458 kg
Pakkauskoko (l)
0,9
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
AP
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
11

Pakkaus

Paino
1.582 kg
Korkeus
13.7 cm
Pituus
11 cm
Leveys
10.8 cm