Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Käsikipsilaasti Goldband 20kg

KNAUF

Käsikipsilaasti soveltuu erityisesti korjaustöihin tai pienille pinnoille. Se on erinomainen tuote niin betonisten ja muurattujen sisäseinien ja -kattojen oikaisuihin ja rappauksiin.

21,90 € / kpl

1,10 € / kg

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 500785680
  • EAN-koodi: 4750614006702

Knauf Goldband -käsikipsilaastit soveltuvat käytettäväksi kaikilla sisäpuolisilla rapattavilla seinä- ja kattopinnoilla, ja ne soveltuvat erityisesti korjaustöihin tai pienille pinnoille. Goldband -käsikipsilaasti on erinomainen tuote niin betonisten kuin muurattujenkin sisäseinien ja -kattojen oikaisuihin ja rappauksiin, sekä myös kolojen ja uritusten täyttöön. Sen avulla saadaan yhdellä kerroksella maalattava, tapetoitava tai laatoitettava pinta. Goldband kipsilaasti on iskun ja paineenkestävä ja tiiviin koostumuksensa ansiosta sillä voidaan parantaa kohteen ääneneristävyyttä. Kertatäyttöpaksuus on 5–50 mm. Laatoitettavalla seinäpinnalla minimikerrosvahvuus on 10 mm. • materiaali: veteen sekoitettava kipsilaasti • menekki: 0,9 kg/mm/m² • rappauspaksuus: 5–50 mm • säkkikoko: 20 kg • sisäkäyttöön • myös kosteisiin tiloihin • työskentelyolosuhteet: alustan ja ilman lämpötila yli +5 °C • varastointi: säilyy kuivassa vähintään 6 kk Tuotetta ei suositella jatkuvasti kosteisiin ja märkiin tilohin (esim. uimahallit). Knauf Goldband sekoitetaan puhtaaseen ja viileään veteen porakonevispilää käyttäen. 20 kg säkki laastia sekoitetaan noin 11 litraan vettä. Massan tulee olla kuohkeaa, mutta ei itsestään valuvaa. Sekoituksen jälkeen massan annetaan vetäytyä 1–3 minuuttia, jonka jälkeen tehdään vielä lyhyt sekoitus.

Tuote

Paino
20 kg
Enimmäiskerrospaksuus (mm)
50
Menekki (kg/m²/1 mm)
0.9
Säilyvyysaika (kk)
6
Käyttö
Sisälle
Vedentarve (l/kg)
0.55
Vähimmäiskerrospaksuus (mm)
5
Pakkauskoko (kg)
20

Pakkaus

Paino
20 kg
Nettosisältö
20 KGM
Korkeus
12 cm
Pituus
60 cm
Leveys
30 cm

Vaaralausekkeet:

H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ei luokiteltu PBT/vPvB:nä voimassa olevien EU-kriteerien mukaan. Seos tuottaa alkalisen reaktion joutuessaan alttiiksi kosteudelle ja voi ärsyttää ihoa. Hormonitoimintaa häiritsevät ominaisuudet: Tuote ei sisällä ilmoitusrajan ≥ 0,1% ylittäviä määriä aineita, joilla on tunnistettu olevan hormonitoimintaa häiritseviä ominaisuuksia. Faroangivelser: H318 Orsakar allvarliga ögonskador. Produkten är inte klassificerad som PBT eller vPvB enligt gällande EU-kriterier. Beredningen ger en alkalisk reaktion när den utsätts för fukt of kan irritera huden. Hormonstörande egenskaper: Produkten innehåller inga ämnen som överskrider anmälningsgränsen ≥ 0,1 %, som anses ha endokrinstörande egenskaper.