Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kattopinnoite Katepal K-50 musta 10l

KATEPAL

Kattopinnoite on bituminen pelti- ja bitumikermikattojen pinnoite. Ulkokäyttöön tarkoitettu musta kattopinnoite on joustava ja säänkestävä. Pinnoite levitetään harjalla. Pinnoite kuivuu 3 - 4 tunnissa +20 °C:ssa.

  • kotimainen tuote

105 € / kpl

10,50 € / l

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 500962942
  • EAN-koodi: 6417443505063

Katepal K-50 -kattopinnoite on bituminen pelti- ja bitumikermikattojen pinnoite. Kattopinnoite on musta, joustava ja säänkestävä kattopinnoite ulkokäyttöön. Pinnoite levitetään harjalla ja se kuivuu 3 - 4 tunnissa +20 °C:ssa. Huopa-, bitumiaaltolevy- ja peltikattojen pinnoitukseen tarkoitettu Katepalin K-50-kattopinnoite ei sovellu sisätiloissa käytettäväksi. Kattopinnoite sivellään harjalla ja se kuivuu 20 asteen lämpötilassa 3 - 4 tunnissa. Pinnoitetta menee huopakatolle 0,5 - 0,7 l/m²/sivelykerta ja peltikatolle 0,4 - 0,6 l/m²/sivelykerta. K-50-kattopinnoitetta ei voi käyttää vuotavan katon paikkaamiseen. TEKNISET TIEDOT • astiakoko: 10 l • väri: musta • joustava • säänkestävä • ei saa käyttää sisätiloissa • menekki: huopakatolle 0,5 - 0,7 l/m²/sivelykerta, peltikatolle 0,4 - 0,6 l/m²/sivelykerta • käyttö: pelti- ja bitumikermikattojen pinnoitukseen KATTOPINNOITTEEN KÄYTTÖ Kattopinnoite on säilytettävä kuivassa paikassa auringolta ja kuumuudelta suojattuna. Pinnoite on suositeltavaa ottaa huonelämpötilaan säilöön vähintään yksi vuorokausi ennen käyttöä. Käsiteltävä kattopinta on harjattava tai pestävä puhtaaksi ennen käsittelyä. Peltikatoilta on poistettava hilse ruostuneista kohdista. Anna katon kuivua pesun jälkeen ja tiivistä läpivientien juuret. Vanhalle kattopinnalle on siveltävä ensin bitumiliuosta K-80 pohjustukseksi, ja sen on annettava kuivua muutaman vuorokauden. Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, eikä kosteus saa päästä vaikuttamaan kuivuvaan pintaan. Sopiva työskentelylämpötila on +5…+25 °C. Kattopinnoitetta kannattaa sekoittaa yhteen astiaan riittävä määrä yhtenäistä kattopintaa varten, jotta vältytään sävyeroilta. Levitä pinnoite puolipehmeällä harjalla tai siveltimellä. Kattopinnoitteen menekki sivelykertaa kohti huopakatoilla on 0,5 - 0,7 l/m² ja peltikatoilla 0,4 - 0,6 l/m². Tahrat ja työvälineet voi puhdistaa mineraalitärpätillä. Valikoimastamme löydät myös bitumiliuokset ja muut kattotarvikkeet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja myymälässä.

Tuote

Paino
10 kg
Väri
Musta
Materiaali
Muu

Pakkaus

Paino
10 kg
Nettosisältö
10 LTR
Korkeus
21 cm
Pituus
30 cm
Leveys
30 cm

Ympäristötiedot

Täysin kierrätettävä
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H412 - Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia H304 - Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin H226 - Syttyvä neste ja höyry H372 - Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa H336 - Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta EUH066: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua Tuote ei täytä PBT-/vPvB-kriteerejä. Faroangivelser: H412 - Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer H304 - Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. H226 - Brandfarlig vätska och ånga. H372 - Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering. H336 - Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH066: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. Produkten uppfyller inte kriterierna PBT / vPvB.