Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kumibitumiliima Icopal 2,5l

BMI ICOPAL

Icopal-kumibitumiliima soveltuu bitumikatteiden kiinnittämiseen ja tiivistämiseen. Sitä voi käyttää myös erilaisten läpivientien tiivistämiseen. Väriltään musta kumibitumiliima on pakkasenkestävä.

61 € / kpl

24,40 € / l

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 501547150
  • EAN-koodi: 5708615002857

Icopal-kumibitumiliima soveltuu bitumikatteiden kiinnittämiseen ja tiivistämiseen. Sitä voi käyttää myös erilaisten läpivientien tiivistämiseen. Väriltään musta kumibitumiliima on pakkasenkestävä. Icopal-kumibitumiliimaa käytetään bitumikatteiden limiliitosten ja ylösnostojen liimaamiseen. Elastinen liima sopii myös läpivientien tiivistämiseen. Kumibitumiliimaa voi käyttää myös vanhojen kermikattojen korjaukseen, tiili- ja mineriittikattojen tiivistämiseen tai asfaltti- ja bitumipohjaisten materiaalien saumaukseen. Musta, pakkasenkestävä kumibitumiliima on saatavissa 0,3 litran patruunassa sekä 2,5 litran astiassa. TEKNISET TIEDOT • astiakoko: 0,3 l patruuna ja 2,5 l astia • sisällys: SBS-erikoisbitumi, mineraalitäyteaineet, ksyleeni ja lakkasprii • väri: musta • paloluokka: III (palavat nesteet) • pakkasenkestävä • kestää liikettä +/- 7,5 % • sietää -20 - +90 °C lämpötiloja • menekki: räystäskiinnityksissä noin 5 jm/tuubi • käyttö: bitumikatteiden limiliitosten ja ylösnostojen liimaamiseen KUMIBITUMILIIMAN KÄYTTÖ Liima on varastoitava sisätiloissa. Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas ja kuiva. Icopal-kumibitumiliima levitetään patruunapuristimella tai purkista lastalla. Pinnoitus tasoitetaan lastalla. Tuotteen käyttö vaatii 5 asteen lämpötilan. Tuotetta ei saa levittää, jos lämpötila on alle 5 °C. Liima on pölykuiva noin 15 minuutissa. Kuivumisaika on noin 8 vuorokautta. Tuotteen kuivumisaika riippuu pinnoituksen paksuudesta. Liiman päälle voi maalata akryylilateksilla. Työvälineet voi puhdistaa mineraalitärpätillä. Valikoimastamme löydät myös bitumikatteet ja bitumikatetarvikkeet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja myymälässä.

Tuote

Paino
2.76 kg
Väri
Musta
Materiaali
Muu

Pakkaus

Paino
2.85 kg
Nettosisältö
2.5 LTR
Korkeus
17 cm
Pituus
16 cm
Leveys
17 cm

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H315 Ärsyttää ihoa. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH 066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. PBT- ja vPvB-arvioinnin tulokset, ks. kohta 12.5. Tuote sisältää orgaanisia liuottimia. Höyryjen hengittäminen suurina pitoisuuksina tai ksyleenin imeytyminen ihon läpi voi aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta, jopa tajuttomuuden. Höyryjen toistuva tai pitkäaikainen hengittäminen voi vaurioittaa keskushermostoa, maksaa ja munuaisia. Faroangivelser H226 Brandfarlig vätska och ånga. H315 Irriterar huden. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH 066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. För resultaten av PBT- och vPvB-bedömningen, se avsnitt 12.5. Produkten innehåller organiska lösningsmedel. Inandning av ångor i hög koncentration eller absorption av xylen genom huden kan orsaka dåsighet och yrsel, till och med medvetslöshet. Långvarig och upprepad inandning av ångor kan orsaka skador på njurar, lever och centrala nervsystemet.