Lattia- ja seinäliima Kiilto M1000 ECO 10l

KIILTO PRO

Muovimatoille, -laatoille, linoleumille, kumimatoille, tekstiili- ja PVC-vapaille päällysteille. Myös Kiilto KeraSafe Kankaalle ja kosteisiin sisätiloihin. Ei 2-etyyliheksanolia. Ei APEO-yhdisteitä, ftalaatteja, pehmittimiä.

102 € / kpl

10,20 € / l

Toimitus
Ei toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500992988
  • EAN-koodi: 6411511011104

Vesiohenteinen liima lattia- ja seinäpäällysteiden kiinnittämiseen. Monikäyttöinen akryylidispersioliima, jota voidaan käyttää lähes kaikkien lattiapäällysteiden kiinnittämiseen sisätiloissa. Tuote soveltuu muovimattojen ja -laattojen, tekstiilipäällysteiden, kumimattojen, linoleumin sekä PVC-vapaiden päällysteiden liimaamiseen. Se sopii myös vaahtoalustaisten tekstiilimattojen ja yli 0,6 mm paksujen muoviseinänpäällysteiden liimaamiseen huokoisille ja tiiviille alustoille. 2-etyyliheksanolivapaa tuote ei sisällä APEO-yhdisteitä, ftalaatteja tai pehmittimiä. Mattoliimaa voidaan käyttää sekä kuivissa että kosteissa sisätiloissa, ja se soveltuu myös lattialämmitettyihin tiloihin. Liima ei kestä pakkasta jäätymättä. Tuote täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen vaatimukset. Ominaisuudet: • monikäyttöinen • vesiohenteinen • 2-etyyliheksanolivapaa • ei sisällä ftalaatteja, pehmittimiä eikä APEO-yhdisteitä Tekniset tiedot: • käyttölämpötila +18–25 °C • riittoisuus 4–6 m²/l • tiheys 1,1 kg/l • sideaine akrylaattisekapolymeeri • pakkauskoko 10 l Käyttöohje Liimaa levitetään tasaiselle ja kiinteälle alustalle, jonka pitää olla kuiva ja puhdas. Pinnalla ei saa olla pölyä tai rasvaa. Betonialustan tasoittaminen Kiillon matala-alkalisella lattiatasoitteella on suositeltavaa. Matala-alkalinen, päällysteen alustaksi soveltuva tasoite vähentää alkalista kosteutta pienentäen riskiä päällysteen ja liiman vaurioitumiseen. Myös levylattioiden saumat tulee tasoittaa. Rakennuslevypinnalle liimatessa tulee huomioida levynvalmistajan ohjeet. Ennen käyttöä sekoita liima tarvittaessa. Levitä telalla tai hienohampaisella lastalla. Imeville alustoille liimatessa päällyste kiinnitetään välittömästi kiinni alustaan. Jos päällyste on jäykkää materiaalia tai sitä joudutaan taivuttamaan, anna liiman olla 10–20 minuuttia ennen päällysteen kiinnittämistä. Kiinnittäessä tiivistä päällystettä imemättömälle pinnalle liiman annetaan olla jopa yli 60 minuuttia ennen päällysteen kiinnipainamista. Vaihtoehtoisesti hierrä vuota tuoreeseen liimaan kevyesti ja nosta ylös tuulettumaan 20 – 30 minuutiksi, jonka jälkeen paina ja hiero vuota huolellisesti kiinni. Noudata päällysteenvalmistajan asennusohjeita. Liimatahrat kannattaa poistaa tuoreena, jolloin ne lähtevät pelkällä vedellä. Kuivunut liima poistetaan ksyleenillä tai voimakkaan emäksisellä pesuaineella. Pese työvälineet vedellä heti käytön jälkeen. Käytä suojakäsineitä ja vältä ihokosketusta ja turhaa altistumista tuoreen tuotteen kanssa. Lue käyttöturvallisuustiedote huolellisesti.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsoliini-3-onia ja 2-metyyli-2H -isotiatsol-3-onia [EC no. 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H -isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
10.7 kg
Pakkauskoko (ml)
10 000
Alin käyttölämpötila °C
+18
Ylin käyttölämpötila °C
+25

Pakkaus

Paino
11.49 kg
Korkeus
21 cm
Pituus
30 cm
Leveys
30 cm