Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Lattia- ja seinäliima Kiilto M1000 ECO 3l

KIILTO PRO

Muovimatoille, -laatoille, linoleumille, kumimatoille, tekstiili- ja PVC-vapaille päällysteille. Myös Kiilto KeraSafe Kankaalle ja kosteisiin sisätiloihin. Ei 2-etyyliheksanolia. Ei APEO-yhdisteitä, ftalaatteja, pehmittimiä.

  • monikäyttöinen
  • vesiohenteinen
  • 2-etyyliheksanolivapaa, ei sisällä APEO-yhdisteitä, ftalaatteja eikä pehmittimiä
  • soveltuu lähes kaikkien lattiapäällysteiden kiinnittämiseen

54,90 € / kpl

18,30 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500992971
  • EAN-koodi: 6411511011036

Vesiohenteinen liima lattia- ja seinäpäällysteiden kiinnittämiseen. Monikäyttöinen akryylidispersioliima, jota voidaan käyttää lähes kaikkien lattiapäällysteiden kiinnittämiseen sisätiloissa. Tuote soveltuu muovimattojen ja -laattojen, tekstiilipäällysteiden, kumimattojen, linoleumin sekä PVC-vapaiden päällysteiden liimaamiseen. Se sopii myös vaahtoalustaisten tekstiilimattojen ja yli 0,6 mm paksujen muoviseinänpäällysteiden liimaamiseen huokoisille ja tiiviille alustoille. 2-etyyliheksanolivapaa tuote ei sisällä APEO-yhdisteitä, ftalaatteja tai pehmittimiä. Mattoliimaa voidaan käyttää sekä kuivissa että kosteissa sisätiloissa, ja se soveltuu myös lattialämmitettyihin tiloihin. Liima ei kestä pakkasta jäätymättä. Tuote täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen vaatimukset. Ominaisuudet: • monikäyttöinen • vesiohenteinen • 2-etyyliheksanolivapaa • ei sisällä ftalaatteja, pehmittimiä eikä APEO-yhdisteitä Tekniset tiedot: • käyttölämpötila +18–25 °C • riittoisuus 4–6 m²/l • tiheys 1,1 kg/l • sideaine akrylaattisekapolymeeri • pakkauskoko 3l Käyttöohje: Liimaa levitetään tasaiselle ja kiinteälle alustalle, jonka pitää olla kuiva ja puhdas. Pinnalla ei saa olla pölyä tai rasvaa. Betonialustan tasoittaminen Kiillon matala-alkalisella lattiatasoitteella on suositeltavaa. Matala-alkalinen, päällysteen alustaksi soveltuva tasoite vähentää alkalista kosteutta pienentäen riskiä päällysteen ja liiman vaurioitumiseen. Myös levylattioiden saumat tulee tasoittaa. Rakennuslevypinnalle liimatessa tulee huomioida levynvalmistajan ohjeet. Ennen käyttöä sekoita liima tarvittaessa. Levitä telalla tai hienohampaisella lastalla. Imeville alustoille liimatessa päällyste kiinnitetään välittömästi kiinni alustaan. Jos päällyste on jäykkää materiaalia tai sitä joudutaan taivuttamaan, anna liiman olla 10–20 minuuttia ennen päällysteen kiinnittämistä. Kiinnittäessä tiivistä päällystettä imemättömälle pinnalle liiman annetaan olla jopa yli 60 minuuttia ennen päällysteen kiinnipainamista. Vaihtoehtoisesti hierrä vuota tuoreeseen liimaan kevyesti ja nosta ylös tuulettumaan 20 – 30 minuutiksi, jonka jälkeen paina ja hiero vuota huolellisesti kiinni. Noudata päällysteenvalmistajan asennusohjeita. Liimatahrat kannattaa poistaa tuoreena, jolloin ne lähtevät pelkällä vedellä. Kuivunut liima poistetaan ksyleenillä tai voimakkaan emäksisellä pesuaineella. Pese työvälineet vedellä heti käytön jälkeen. Käytä suojakäsineitä ja vältä ihokosketusta ja turhaa altistumista tuoreen tuotteen kanssa. Lue käyttöturvallisuustiedote huolellisesti.

Tuote

Paino
3.21 kg
Paloluokka
F
Ylin käyttölämpötila °C
25
Pakkauskoko (ml)
3 000
Välitön alkukiinnitys
Kyllä
Roiskevedenkestävä
Ei
Käyttöaika (min)
0-120
Alin käyttölämpötila °C
18
Kuivuttuaan kirkas
Ei
Liuotteeton
Kyllä

Pakkaus

Paino
3.37 kg
Nettosisältö
3 LTR
Korkeus
16.3 cm
Pituus
19.6 cm
Leveys
19.6 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
LEED standardin mukainen
Kyllä
Täyttää Joutsenmerkityn rakennuksen hakuehdot
Kyllä
Alkuperämaa
Suomi
M1-sertifioitu
Kyllä
BREEAM-standardin mukainen
Ei

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsoliini-3-onia ja 2-metyyli-2H -isotiatsol-3-onia [EC no. 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H -isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion.