Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Leikkitorni Jungle Gym Club ja kiipeilymoduuli X'tra musta

JUNGLE GYM

Poikkeuksellisesti musta leikkitorni on kompakti ja silti monipuolinen kokonaisuus.! Tässä leikkitornissa leikitään aidon puisen harjakaton alla ja lisäksi saadaan hurjasti lisää toimintaa lisämoduulin kiipeilyseinillä ja keinuilla.

1 195 € / pkt

Ilmainen toimitus

Tuote rahtivapaasti kotiosoitteeseen. 14 vrk:n sisällä tapahtuvista peruutuksista asiakkaalta peritään palautusrahti tehtaalle Tanskaan.

Hinta sisältää toimituskulut: toimitus rahtivapaasti kotiosoitteeseen manner-Suomessa. Toimitusaika: 5-10 arkipäivää.

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 502391606
  • EAN-koodi: 5705858713649

Poikkeuksellisesti musta leikkitorni! Kompakti ja silti monipuolinen kokonaisuus! Tässä leikkitornissa leikitään aidon puisen harjakaton alla ja lisäksi saadaan hurjasti lisää toimintaa lisämoduulin kiipeilyseinillä ja keinuilla. Tornissa voidaan vaikka huilata ja sitten taas kiipeillään tai keinutaan! Lapset todellakin alkavat viihtyä pihalla, sillä tässä leikkitornikokonaisuudessa riittää vauhdikasta hupia tuntikausiksi. Leikkitornin monipuoliset mahdollisuudet yhdistyvät tässä tornissa lisämoduulin kiipeilyseinään, kiipeilyverkkoon ja keinuihin. Tämä kokonaisuus tarjoaa paljon liikunnallisia virikkeitä. Leikin lomassa voidaan rakentaa vaikka kokonainen hiekkakaupunki tai pyöräyttää mehevät kuppikakut hiekkalaatikossa tornin alla. Toimituksessa on mukana muun muassa tikkaat, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, 2 punaista keinunistuinta, vihreä liukumäki 220 cm. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen). Leikkitornin runkomateriaalina on vesiliukoisella ja myrkyttömällä petsillä mustaksi käsitelty mänty. Tuote on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Jungle Gym -tuotteet ovat oikea valinta yksityiselle piha-alueella. Julkisiin tiloihin (esim. taloyhtiö, puisto, päiväkoti) oikea vaihtoehto löytyy tarjoamastamme Hy-Land -tuotesarjasta, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hinta/laatu -suhteen julkisten tilojen leikkivälineissä. Itse koottava rakennussarja: leikkitorni toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tietoa leikkitornin mitoista: • pinta-ala ilman turva-aluetta, leikkitorni: L: 303 x S: 166 x K: 302 cm • pinta-ala ilman turva-aluetta, kiipeilyumoduuli: L: 287 x S: 238 x K: 215 cm • kokonaispinta-ala ilman turva-aluetta: L: 572 x S: 238 x K: 302 cm • turva-alueen pinta-ala: Turva-alueen on oltava vähintään 200 cm leikkitornin ympärillä • pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 + 88 x 88 mm • vaakapalkit: 34 x 58 mm • laudat: 16 x 95 mm

Tuote

Paino
186.69 kg
Takuu
24 kuukautta

Pakkaus

Paino
186.69 kg
Korkeus
32 cm
Pituus
240 cm
Leveys
131 cm